Kasko fiyatım 930 çıktı. Bu normal midir? Yoksa başka yerlere de sorayım mı?

kaanrevan

Kayıtlı Kullanıcı
59-Tekirdağ
Arkadaşlar kasko Birliğe gittim sordum ruhsatı aldı adam yazdı da yazdı. Her şeyi girdi ekrana.

Sonra kafasını sallayarak;

"Ben diyorum bu arabalar böyle hocam" diyerek...

"930 milyon hocam" dedi... Ben dedim bi yerlerden kısamıyormuyuz falan...

Dedi ben o işlere girmiyorum hocam. Sonra yarın bir gün sıkıntı olur falan dedii... Dedim tamam teklifi gir ben düşüneyim dedim...

Aracım 2004 model corsa cdti essentia. Erzurumun ilçesindeyim. Yaşım 28. Daha önce hiç kaskom falan yok. Aracın görünürde kazası yok dedi (Tam bilemiyorum ben de Expertizde 2 local boya vardı sadece). Sonra hatırladıklarım bunlar.

Bu fiyat normal midir arkadaşlar? Yoksa daha ucuza yaptırabilirmiyim?

Bir arkadaş Ford Fusion 2006 model aracına 730 milyona yaptırdı. Daha önceden kaskosu varmıydı bilmiyorum da, arabası vardı ama...

kaan aracını ilk defa kasko yaptırdğın için pahalıya mal olmuştur ve ayrıca aracın yaşlandıkça kasko prim oranları artar benim corsaya daha yeni kasko yaptırdım ama ben 5 senedir kasko yaptırırım 5 yıldır kazasızlık indirimi olarak %60 uygulanıyorr 530tl verdim (kasko ve sigorta) yani şu an yeni kasko yaptırmış olsam tahminime göre 1000 tl civarı bir fiyat çıkardıcaklardııı

kaan aracına kasko değeri ne kadar verildi ???

15.650

normal.yaşlı arabanınki daha pahalı oluyor.ben 2001 i sana verdiği fiyata zor yaptırdım.özel indirim almama rağmen.fiyatlar başka şirkette pahalı bile çıkabilir.

valla bence min 5-6 yere sor.birinin 500 dedııgne digeri gidip 800 diyeblyor..

2006 Opel astra cdti aracım var yıllık full kaskosu 1.075 tl bence ona göre hesap edin ayrıca banada bu sene ıcınde bır hasar olmassa dıgerkı seneye %35 ındırımlı olacagı soylendı,, ama kaskonun ucuzu felan olmaz bence sız cevrenızde bu aracı kulanp kasko yapmıs ınsanlara bır sorun, kaskonun ucuzu kısıye kar getırmez ...

13.000 değerindeki bir araç için kasko primi:950 TL (ama araç 48 yaşında ve ilk kaskosu :)). Bir iki yerden daha fiyat alın, bazı şirketlerin uyguladığı indirim paketleri var onları da araştırın. (kapalı garaj, alarm, tek kullanıcı, sürücünün yaş barajı, ehliyetin kaç yıllık olduğu gibi)

Sigortam.nette 800 milyona falan da teklif veriliyor. Muafiyet falan bu çok karışık yaa.. Nasıl çıksak bu işin içinden. Bir sürü teklif veriyorlar. HDI diye bir şirket var 1650 teklif veriyor 800 lük anadolu sigortanın teklifi ile karşılaştırıyoruz, aynı hatta HDI de eksikler anadoluya göre :D

usta arastır derım bankaların kaskolarıda var onlarada sor yenı kasko sırketlerı var onlara sor ıstersen

kaan karabükte furkan sigorta var aksigorta ve birçok sigorta şirketi ile çalışıyorrr ordan da fiyat alabilirisn akbankın üst tarfında büroları var istersen yetkili kişinin numarasını verebilirim

Geri