Arkadaşlar kasko Birliğe gittim sordum ruhsatı aldı adam yazdı da yazdı. Her şeyi girdi ekrana.
Sonra kafasını sallayarak;
"Ben diyorum bu arabalar böyle hocam" diyerek...
"930 milyon hocam" dedi... Ben dedim bi yerlerden kısamıyormuyuz falan...
Dedi ben o işlere girmiyorum hocam. Sonra yarın bir gün sıkıntı olur falan dedii... Dedim tamam teklifi gir ben düşüneyim dedim...
Aracım 2004 model corsa cdti essentia. Erzurumun ilçesindeyim. Yaşım 28. Daha önce hiç kaskom falan yok. Aracın görünürde kazası yok dedi (Tam bilemiyorum ben de Expertizde 2 local boya vardı sadece). Sonra hatırladıklarım bunlar.
Bu fiyat normal midir arkadaşlar? Yoksa daha ucuza yaptırabilirmiyim?
Bir arkadaş Ford Fusion 2006 model aracına 730 milyona yaptırdı. Daha önceden kaskosu varmıydı bilmiyorum da, arabası vardı ama...
Sonra kafasını sallayarak;
"Ben diyorum bu arabalar böyle hocam" diyerek...
"930 milyon hocam" dedi... Ben dedim bi yerlerden kısamıyormuyuz falan...
Dedi ben o işlere girmiyorum hocam. Sonra yarın bir gün sıkıntı olur falan dedii... Dedim tamam teklifi gir ben düşüneyim dedim...
Aracım 2004 model corsa cdti essentia. Erzurumun ilçesindeyim. Yaşım 28. Daha önce hiç kaskom falan yok. Aracın görünürde kazası yok dedi (Tam bilemiyorum ben de Expertizde 2 local boya vardı sadece). Sonra hatırladıklarım bunlar.
Bu fiyat normal midir arkadaşlar? Yoksa daha ucuza yaptırabilirmiyim?
Bir arkadaş Ford Fusion 2006 model aracına 730 milyona yaptırdı. Daha önceden kaskosu varmıydı bilmiyorum da, arabası vardı ama...