Kasislerden Nasıl Geçmeli?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan marikan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

marikan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
evet arkadaşlar kasislerden sizce nasıl geçmeli?

bazıları çarpraz geçiyo. o zaman aracı daha çok sarsıyo sanki. en mantıklısı tam dik geçmek değil mi? ben kasise girene kadar fren yapıyorum. kasise gelince hızım ne olursa olsun freni bırakıyorum. fren yaparak kasise girmiyorum yani. en mantıklısı böle geliyo bana.. sizce nasıl geçilmeli kasislerden?

ya çok yavaş ya da çok hızlı :)

yan geçme hastalıgı bendede var
aynı anda 2 amortisöre yük bindirmemek için yan yan geçiyorum
haa bu kadar cukurda dikte gecsek yanda geçsek bişey fark etmeyecek gerci:(
heryer cukur pata küte gidiyorum eve içim acıyor mahfoluyor araba sesler cıkıyor heryerinden...

yan yan geçiyorum

Kasislerden nasıl geçmeli?

Yavaş geçmeli.. Hele ki İstanbuldaki küçük tepeciklerden çok yavaş geçmeli..

bazıları çarpraz geçiyo. o zaman aracı daha çok sarsıyo sanki. en mantıklısı tam dik geçmek değil mi? ben kasise girene kadar fren yapıyorum. kasise gelince hızım ne olursa olsun freni bırakıyorum. fren yaparak kasise girmiyorum yani. en mantıklısı böle geliyo bana.. sizce nasıl geçilmeli kasislerden?
Aynen katılıyorum bende aynı şekilde geçiyorum ama arabanın altını vurma ihtimali varsa yan geçiyorum,genelde altı yüksek olmayan arabalar yan geçer.Astra hda pek ihtiyaç duymuyorum yan geçmeye.

Astra'larda yan geçmeye kesinlikle gerek yok bence...Bu arabanın altını vurmak çok zor:D
Ben 5cm yay taktım 2 ay önce.Geçenlerde 5 kişi bindik Kasisin birinde ilk defa sürtme yaptı altını ama vurmadı:) düşünün artık

Astra'larda yan geçmeye kesinlikle gerek yok bence...Bu arabanın altını vurmak çok zor:D
Ben 5cm yay taktım 2 ay önce.Geçenlerde 5 kişi bindik Kasisin birinde ilk defa sürtme yaptı altını ama vurmadı:) düşünün artık
bide f kasayı dene

taş parçalarına bile karter değicek nerdeyse bu kadar mı burun aşağıda araba yapılır yaw :D

frene basılı geçmemek lazım
yan yan geçince de dik olarak düşmediğimiz için tepeden, amortisörler daha az yaylanıyor ve burun aşağı eğilip karter - egsoz cazur cuzur etmiyor

yay oldüğü için yan geçmek zorunda kalıyorum

ben de böyleyim..

Geri