tebrikler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu yarışmanın araçların,güzellik,modifiye ve duruşlarına göre sonuçlandırıldığına
inanmıyorum,tamamen dostluk,arkadaşlık,hemşerilik ve forumun eski üyesi olup
olmadığı kıstas alınıp ona göre oy verilmiştir.hiç kimsede bunun aksini idda edemez!!!.hiç bilmeyen birine bile fotolar
gösterilseydi irmscher corsa yada irmscher cabrio seçilirdi.zaten yarışma sayfasındaki
yorumlardanda belli oluyor.objektif bir yarışma olmasını beklerdim
yinede TEBRİKLER..[/quot
baya dertliymişsiniz...yinede saol![]()
tamamen aynı fikirdeyim...bu yarışmanın araçların,güzellik,modifiye ve duruşlarına göre sonuçlandırıldığına
olmadığı kıstas alınıp ona göre oy verilmiştir.hiç kimsede bunun aksini idda edemez!!!.hiç bilmeyen birine bile fotolar
gösterilseydi irmscher corsa yada irmscher cabrio seçilirdi.zaten yarışma sayfasındaki
yinede TEBRİKLER..
Yanlış anlamayın kimse kimseyi oylama konusunda zorlama ile veya bi başka biçimde oy attırdı demiyorum bu tip anketler ne kadar objektif olsa da araçlar değil araç sahibi kişiler ön plana çıkıyor malesef şahsen bende bu siteye çok aşırı giren bi insan olsam ve sürekli sitede karşılaşıp sohpet ettiğim kişi yarışmada olsa bende oyumu selamım sohbetim olan kişiden yana kullanırım açıkçasıYarışmamız gayet objektif ve şeffaf bir şekilde forum kullanıcılarının yorumuna sunularak yapılmaktadır.İsteyen istediği araca oy vermekte özgür olduğu gibi hiçbir üyeninde bir başkasını oy vermek için yönlendirmesi ve bu anlamda kulis yapılması mümkün değildir.Araçlarını forum üyelerinin gözlem ve yorumlarına sunan anket katılımcısı arkadaşları bu cesaret dolu davranışlarından dolayı tebrik ediyorum.Aralık Ayı içerinde yapılacak yarışma için de araçlarına güvenen arkadaşların katılımlarını sabırsızlıkla beklemekteyim.
bu yarışmanın araçların,güzellik,modifiye ve duruşlarına göre sonuçlandırıldığına
yinede TEBRİKLER..