Kasım Ayı Otomobili

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yezocan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
teşekkür ederim arkadaşlar saolasınız

bu yarışmanın araçların,güzellik,modifiye ve duruşlarına göre sonuçlandırıldığına
inanmıyorum,tamamen dostluk,arkadaşlık,hemşerilik ve forumun eski üyesi olup
olmadığı kıstas alınıp ona göre oy verilmiştir.hiç kimsede bunun aksini idda edemez!!!.hiç bilmeyen birine bile fotolar
gösterilseydi irmscher corsa yada irmscher cabrio seçilirdi.zaten yarışma sayfasındaki
yorumlardanda belli oluyor.objektif bir yarışma olmasını beklerdim

yinede TEBRİKLER..[/quot

baya dertliymişsiniz...yinede saol:D

bu yarışmanın araçların,güzellik,modifiye ve duruşlarına göre sonuçlandırıldığına
olmadığı kıstas alınıp ona göre oy verilmiştir.hiç kimsede bunun aksini idda edemez!!!.hiç bilmeyen birine bile fotolar
gösterilseydi irmscher corsa yada irmscher cabrio seçilirdi.zaten yarışma sayfasındaki

yinede TEBRİKLER..
tamamen aynı fikirdeyim...

Tebrikler Serkan. Sis farı da yakışır hani.

Yarışmamız gayet objektif ve şeffaf bir şekilde forum kullanıcılarının yorumuna sunularak yapılmaktadır.İsteyen istediği araca oy vermekte özgür olduğu gibi hiçbir üyeninde bir başkasını oy vermek için yönlendirmesi ve bu anlamda kulis yapılması mümkün değildir.Araçlarını forum üyelerinin gözlem ve yorumlarına sunan anket katılımcısı arkadaşları bu cesaret dolu davranışlarından dolayı tebrik ediyorum.Aralık Ayı içerinde yapılacak yarışma için de araçlarına güvenen arkadaşların katılımlarını sabırsızlıkla beklemekteyim.

Yarışmamız gayet objektif ve şeffaf bir şekilde forum kullanıcılarının yorumuna sunularak yapılmaktadır.İsteyen istediği araca oy vermekte özgür olduğu gibi hiçbir üyeninde bir başkasını oy vermek için yönlendirmesi ve bu anlamda kulis yapılması mümkün değildir.Araçlarını forum üyelerinin gözlem ve yorumlarına sunan anket katılımcısı arkadaşları bu cesaret dolu davranışlarından dolayı tebrik ediyorum.Aralık Ayı içerinde yapılacak yarışma için de araçlarına güvenen arkadaşların katılımlarını sabırsızlıkla beklemekteyim.
Yanlış anlamayın kimse kimseyi oylama konusunda zorlama ile veya bi başka biçimde oy attırdı demiyorum bu tip anketler ne kadar objektif olsa da araçlar değil araç sahibi kişiler ön plana çıkıyor malesef şahsen bende bu siteye çok aşırı giren bi insan olsam ve sürekli sitede karşılaşıp sohpet ettiğim kişi yarışmada olsa bende oyumu selamım sohbetim olan kişiden yana kullanırım açıkçası

Söylemeye çalıştığınız şeyi anlıyorum fakat bu yarışma anketini düzenleyen kişi olarak ben kendi adıma şimdiye kadar ankete katılan hiçbir arkadaşla yüzyüze görüşüp tokalaşmış bile değilim.Sizin anlatmış olduğunuz kişiye göre oy verilmesi mevzu hiç yoktur demiyorum tabikii vardır ve olmalıda zaten sonuçta forum dışında da arkadaş olan dost olan akraba olan sürekli görüşen insanlar mevcut bu bir anlamda tuttuğunuz takımın taraftarı olmak gibi bişey.Ama sanmıyorumki bu oran verilen tüm oyların %20 sini geçsin.Sizin gibi düşünen arkadaşlarında mevcut olduğunu varsayarsak çok demokratik sonuçların çıkacağını varsayabiliriz bundan sonrasında da.

gerçekten haketmiş kazasız belasız inşallah.

yinede TEBRİKLER..

bravo....

serkan ın arabasında fotolardan bişey anlamak da hiç kolay değil... aracın arka tarafı zaten hiç gösterilmiyor.. diğerleri de bulanık ve ne olduğu belli değil... çoğu kişi aracın 3k mı 5k mı olduğunu bile anlayamamıştır...

corsa D irmscher varken, cabrio bertone varken ......

üstelik oylamayı da baya bi takip ettim... cabrio ve corsa d açık ara giderken bi anda nasıl olduysa 2-3 gün içinde her oy corsa serkan a gitti.. 20 - 25 oy arka arkaya... ne kadar da aynı görüşteymiş o oyları veren arkadaşlar.. hepsi de aynı arabayı beğenmiş... hayret.....

Geri