kasa ve direksiyon titremesi

paratoner

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
mrb arkadaşlar bende 96 opel vectra 1. 6 gl var yeni aldim arabada kasa ve direksiyon titremesi var 90 na kadar normal ama 100 den sonra araba titremeye basliyor bana yardımcı olurmusunuz

Lastiklerin rot ve balans ayarlarına baktırın, jantlarda da eğrilik vs.var mı? Lastikler de de sorun olduğunda böyle sıkıntılar yaşanabiliyor. Bir de motorun durumu nasıl?

rot balans

mrb arkadaşlar bende 96 opel vectra 1. 6 gl var yeni aldim arabada kasa ve direksiyon titremesi var 90 na kadar normal ama 100 den sonra araba titremeye basliyor bana yardımcı olurmusunuz

ilk mesajinizda benim bildigim kadariyla kendinizi tanitmaniz gerekli diye biliyorum ...

lutfen ilk once kendinizi tanitiniz ....

iyi forumlar

Birde sanki şikayetin yeri burası değil gibi :D

mrb. arkadaşlar ben osman yalovadan bi sıkıntım var benim arbanın sürücü tarafındaki kapının içinde cam kaldırmak için bi parça varmış adını bilmiyorum onun olmadığını öğrendim çıkmasını biryerden bulamadım bunu bana temin edebilecek arkadaş varmı. ayriyetten kapılar açıkken merkezi kilit devreye girip kendi kendine kapanıp açılıyor bu parçanın olmamasınla alakalı olabilirmi..not: genellikle arabayı yıkadığım ve yağmurlu zamanlarda oluyo.

yalovada çiflikköyde çikmacı var oraya sordun mu sahibinden .com ilanlar var devamlı uzman diye geciyor yalova cıkısında solsa özel opel servisi-veya kayalar oto var ordan yardım al derim kolay gelsin

Rot Balansçınıza gitmelisiniz :)

Geri