karter muhafazası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan anchormen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
çoktan servisten almış bile..

servis fobisi

Arkadaşlar servis konusunda herkesde bir tik olmuş durumde ama;bazanda bir fiyat almak lazım.bende Mayısda Enjoy elagance bir astra aldım servis kartel muhafazası takalımmı dedi nekadar dedim 90 tl hemen takın dedim bana pek pahalı gelmedi ama fiyatlar değişiklik gösterirmi bilemem ben Adanada taktırdm.

arkadaşın parası çokmuş ;muhafaza çok kısa bi zamanda opel özel serviste takması dahil 60 liraya yaptırdım araç astra h 1.3 cdti

opelgm de 50 lira parça fiyatı.
10 lira da 4 tane civata sıkmaya normaldir...
sürümden kazanmıyor servisler, 10 kişi gelsin onlardan geçinirim diyor herhalde...

Arkadaşlar servis konusunda herkesde bir tik olmuş durumde

servislerin parça fiyatlarına sözümüz yok. siz o 90 liranın ne kadarının işçilik adı altında alındığını araştırdınız mı hiç?

Bugün bir tane opel parçacısına sordum servise yönlendirdi Piyasada satılanlar pul felan kaynakla montaj yapılıyor dedi oda(kaynak işi) beyne zarar veriyormuş felan bişeyler salladı..yoksa 55-60 a karter muhafaza var dediği gibi bende şimdilik vazgeçtim

evet 60 tl var karter muhafazası ama sac tanmı plastiktenmi.............aradaki farkı araştırmak lazımmm

Konu hortlayacak ama ben bugün abartı yapılmış bir tümseğe biraz hızlı girdim direk muhafazaya vurdu iyiki varmış (gerçi biraz zedeli muhafaza ama daha iş yapar sanrm ) :)

merivaya 80 tl ye resmi serviste yan sanayii press sac karter korumasını taktırdım kendine özgü farklı çaplarda civataları var kaynak filan yapılmadı.
3 kere işe yaradı kendisini fazla fazla amorti etti.

Geri