karter muhafazası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan anchormen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
servislerin parça fiyatlarına sözümüz yok. siz o 90 liranın ne kadarının işçilik adı altında alındığını araştırdınız mı hiç?
+1 lpg tesisatını yeniletti bi arkadasım servise ''300'' lira işçilik 100 lira regulatör

aslında fabrikadan orjinal olması gerekir benim ihtiyarda bile orjinal muhafaza koymuşlar yenilere koymamışlar

benim astrada da yoktu gittim özel servise 60 tl işçilik ve metal karter muhafazası dahil takdırdım.

Arkadaşlar Karter muhafazası var mı yok mu diye kendim bakabilme imkanım var mı? Birde tam nereye bakmak gerekiyor. Ön kısımda Motor altında hemen hemen 2 teker arasındaki yere mi? Arayacağımız şey kapak gibi bir şey mi ?
Teşekkürler...
Ben Tüp taktırırken aracı kaldırmışlardı Lift ile.Aracın altına baktığım zaman arabanın altı komple kapalıydı(kaplıydı şeklinde kastettim). Birisi sanırsam bir uygulama yapılmış buna, ziftlenmiş mi ne dedi tam hatırlamıyorum. Sanki çamur sürersiniz bir yerede güneş altında kalınca bir renk bir görüntü bırakır ya kahverengimsi o tarzdaydı. Acaba Koruma gibi bir şey midir sizce?
Çok soru sordum fazla uçmayım sağolun :)

yağ karterinin tam altında olur. kartere taş v.s gelipte delip karterden yağı boşaltarak motoru yakmayı önler.

karter muhafazası şart,
canım türkiyemin yolları sürprizlerle dolu maalesef.

öncelikle aracınız hayırlı olsun karter muhafazasını yaptırmanız çok iyi olmuş motorun ömrü açısından önceden suya girerdiniz biraz süratli bakmışsınız su kaputa kadar gelmiş ama şimdi öle bi dert yok :D

60 tl heryerde war :)

Geri