karter muhafazası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan anchormen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

anchormen

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
aracımı yeni aldım 1.3 cdtı corsa karter muhafazası taktırmalımıyım

allah göstermesinde kardesim arabanı düşürdür bi yere gitti kartel ne yapcaksın bir sürü ugras bas agrısı yaptır muhavazayı zararı olmas faydası olur dimi..:)

kardeş ben taktırdım ve artık pikniğe yada bozuk yollara girdiğimde içim çok rahat.

tamam ozaman ucten besten kacmayalım taktıralım ..serviste ne kadara mal olur

ya karter içinde servisme mi gidilir..
lifte kaldırıp bi teneke takacaklar. gir bir ozel servise 60-80 liraya takılır.
kartersiz dolaşmayın derim :)

zararı olmas faydası olur dimi..:)

allah vermesin araç kaza sonucunda motoru aşağı bırakamaz ve motor bloğu aracın içine doğru girer ki bu da ciddi yaralanmalara sebep olur bacak bölgesinde. aslında ciddi şekilde zararlar doğurabilecek bir parça... ama ben kendi aracıma taktırdım. ve beni 2 kere karterin zarar görmesinden kurtardı hatta birinde karterde az bir zedelenmeyle atlattık koruma olmasa karter marter kalmazdı. taş çatlasın 100lira civarıdır malzeme. ben 2 yıl önce vectra'ya 50 liraya almıstım.

istanbulda pendik tuzla civarında varmı bildiğiniz özel bir servis

araba lifttteyken alta bi baktım epey sürtme var muhafazada, işe yarıyor demekki. mutlaka taktır derim ..

en kısa zamanda takdırcam....

bugün takdırdım

karter muhafasını takdırdım ama karterin altında bulunan fabrikanın muhafaza yerine takdığı kelepçeyi sökmek zorunda kaldık...çünki araç kalkışta motor bu kısma sürtüyordu...karter muhafazası zaten takıldı bu kelepçenin fonksiyonu kalmadı..corsa d için opel gerçekte 140 ytl isçilik dahil

Geri