- Konuyu Başlatan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gr_avci link' Alıntı:Ben aracımı 2012 Mayıs ayında aldım. Yaptığım ön sözleşmede karter koruma hediye yazıyordu. Aracın 1. Yıl bakımını yaptırdım bir de baktım krater koruma yok araçta. Acenteyi arayıp sorucam hemen. Böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu? 2012 de hediye olarak aldınız mı karter korumalarını.
Stskeep link' Alıntı:Delikler görünüyor evet ama yanında verdikleri vidalar v şeklinde ve 2013 araca uymadı, yada sanayiideki usta uyduramadı.
REİS38 sizde bilgi verirseniz sevinirim, taktırabildiniz mi?
wave61 link' Alıntı:arkadaşlar bugün serviste yaptırdığım ilk bakımda servis karter korumamın olmadığını taktırmam gerektiğini söyledi tabi tahmin ediyordum... fiyat oalrak 200 tl verdi bende 60 tl ye satldığını işçiliğin o kadar tutmayacagını soyledım.. Kesinlikle internette satılanın vidaları bir birine uymuyor açıklık kalıyor vsv s dedi.... Ne diyorsunuz öyle mi ona göre alıp dışarıda taktırmak istiyorum yoksa karter korumasız devam...