karşıdakinin farları...

bacadir68

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
karsımdan gelen aracın farlarının gözümü rahatsız etmesini istemiyorum.

o zaman gece için yapılmış özel gözlükler var onlardan tak

bencede gözlük takmalısın çünkü yapabilecek başka bir olay yok gibi ama rahatsız olduğunun belli etmek için sende uzunlar + sisleri yakki anlasın karşı taraf başkalarınıda rahatsız etmesin ben öle yapıyorum şahsen :D

zaman zaman bunu bende yapıyorum ama kafası o kadarına bassa zaten uzunlarını yakmaz yada farlarını ayarlattırır

:Dön canıma 1 numara film çektirebilirsin. böylece hem gece hemde güneşte rahat edersin ;) benim bi arkadaşım çektirdi çokta memnun

uzunları acık bırını gordugumde selektor yapıyorum anlamadı uzunları yakıp ustune cıla olsun sıslerıde acıyorum:)

Her rahatsiz etdiginde karsi taraf uzunlari yakti anlamina gelmez, farin ayarsiz olusu veya ampulun fazla kuvetli olmasida buna etken. Ornegin zamaninda renault toroslarin kisa farlarini herkes uzun zanneder selokter yapardi, gercekte kendi orjinal kisa fariydi fakat cok gucluydu.

On cama fil cektirmekde riskli ozellikle gece gorusunu olmusuz etkiler.Guneslik indirilebilir veya cok koyu olmayan gozlukleri tavsiye edebilirim.

bu konuda ne kadar uğraşırsan uğraş karşıdan gelen bilinçsizse sana yapacak pek fazla bişey kalmıyo(söylenmekten başka)

yaw ben nerde okumuştum cama bir madde suruluyor ve yağışlı havalarda ışığın yansımasını engelliyor daha net yolu gormenizi sağlıyordu.
yada ole bişi

Geri