Karbonlaşma hk.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AKİVA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaslar Ayni Problem Bendede Sanirim 2003 Zafira Diesel
175000 Km Oldu Su An Shell In Cikarttigi V-power Diesel Kullaniyorum Yavas Yavas Duzelme Var Genede Gelecek Hafta Temizlenecek Serviste Bilgi Veririm Selamlar

:alkis: :good: :rock :yahoo:

leeroy' Alıntı:
silindir kapağı sökülerek karbonlaşma giderilmesi 53.000 km.deki bir araç için sözkonusu bile olamaz bence.
işler durgun diye,iş çıkarıp masraf yaptırmaya çalışıyorlar bence.
carbon clean olayı çözer büyük ihtimalle.
1 ay kadar önce ben yaptırdım ve faydasını gördüm.

carbon clean türkiye mümessili nden şenol bey i ararsanız size en yakın yapılacak yer ve her konuda yardımcı olacaktır.

KARBON TEKNİK İLERİ TEKNOLOJİ ÜRÜNLERİ OTOMOTİV SAN. TİC. LTD. ŞTİ.
Kadosan, S Blok, No: 13/15, Yukarı Dudullu, Ümraniye - İSTANBUL
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]TEL: 0 (216) 590 02 17 - 590 02 18.[/FONT]
carbob clean profesörü şenol beyy benim abim gibidirr telefon açıp ondan yardım alabilirsiniz cep:0533 446 00 85 sorununuzu halleder bu iş silindir kapağı sökülmezz .

bnde yaptırdım faydasını gördüm ama karbon clean den sonra belli bi km gidince tam anlamıyla ortaya çıkıyo faydası

gokalp' Alıntı:
bnde yaptırdım faydasını gördüm ama karbon clean den sonra belli bi km gidince tam anlamıyla ortaya çıkıyo faydası
50 km yapman gerekiyor en az

arkadaslar benim vectramda da rolantide müthiş bir titreme var biraz devirli kullanınca da acayip bir koku ve duman atıyor egzosdan düzelir gibi oluyor ama ertesi sabah çalıştırdığımda yine aynı titreme yine aynı keskin koku yine aynı duman arabama ne oluyor bilen varsa yardım etsin lütfen çözümü nedir?saygılar:help: :help:

hamsi' Alıntı:
servis 1000 ytl diyince yaptırmadım ama bugun araba artık iyice teklemeye basladı. yarın karbon clean yaptırıcam inşallahsorun hallolur. Rampada yada otobanda biraz basınca araba titreme yapıyor gaz kesiyor. Sonucu bende yazarım
ama1000 ytl çok degil mi?tek çözüm bu mu?saygılar

Arkadaşlar,
Cumartesi yaptırdım.Şenol beyle görüştüm beni bir uygulama firmasına yönlendirdi.Firmanın da yetkilisi ile görüştü ve yapılması gereken işlemleri tarif etti ancak maalesef herhangi bir değişiklik olmadı.Sağolsun yardımcı olmaya çalıştı.
Başka bir uygulama firması bu tip durumlarda başarı oranının 3'e1 olduğunu söylemesine rağmen en düşük maliyetli çözüm alternatifinden başlamak doğru geldi.
1.silindirde hala teklemeler var.Herhalde bu gidişle kapağı açtırmam gerekecek.
Sağlık olsun.

tansugurler' Alıntı:
50 km yapman gerekiyor en az

Haklıymışsınız.Carbon cleanden ancak iki gün sonra çalışma performansı normale dönmeye başladı ve daha sonra da ışık söndü.Dün akşam ise otoyolda biraz yol yaptım ve arabam eski formuna kavuşmaya başladı.
Tüm ilgilenen arkadaşlara buradan sonsuz teşekkürler.

bir süre manuel kullanımda devirli gitmeniz tavsiye. Carbon Clean olayından sonra bir miktar daha yumuşayan karbonların atılmasına etkisi olur.

hamsi' Alıntı:
bende goruştum ve opel servisinde yaptırmamı onerdi. dun yaptırdım ve ilk olarak arıza ışığı sondu cekişi arttı benzinde tuketiminde fark olmadı sanırım aa en azından teklemiyor artık. sonuc olarak bana başarılı olduğunu soyledi servisteki usta.

Geri