kar yağarmı artık?

yaklaşık 10 gün önce kütahyaya gitmiştim ordanda manisaya geçtim (kütahya-Gediz yolundan)yok böyle bir kar 4o km den fazla hız yapamıyorsun yollarda kalan arabalar cabası kayan yoldan çıkan.Tabi maşallah vectram banamısın demedi ilerlerde daha düzelir belki yol dedim ama nerde zincir takmak zorunda kaldım ''takmatik''Adana'da zincir ne ki sorsan bilen olmaz!takması bi mesele sökmesi daha dert.Neyseki çok şükür kazasız belasız geçtik o yollrı.Allah yardım etsin orda yaşayan adamlara trafik tam bir çile...

malatyaya senenin ilk karı geçen pazar gündüz 1 gb yağdı 1-1 buçuk saat sonrada eridi havalar çok değişti artık doğru düzgün kar yağmaz oldu,kar artık yağarmı?kar yüzü göremez olduk,nerede eski karlar

sizin oralarda kotalı kullanıyorsan kotan dolmuşdur belki bir sonraki ay açılır yağar o zaman yada limitsize geç :D :D :D

sizin oralarda kotalı kullanıyorsan kotan dolmuşdur belki bir sonraki ay açılır yağar o zaman yada limitsize geç :D :D :D

:kop::kop::kop::kop::kop::kop: bu saatte beni gülmekten ağlattınız allah ta sizi güldürsün :kop::kop::kop::kop::kop:

Arkadaşlar kar yağarmı yağmazmı bilmem ama ben bu kışlık lastiklerden çok sıkıldım, havalar iyice ısınsada lastikleri değiştirsek, şıkır şıkır ötüpduruyo lastikler.

Geri