kar yağarmı artık?

izmirlicem

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
malatyaya senenin ilk karı geçen pazar gündüz 1 gb yağdı 1-1 buçuk saat sonrada eridi havalar çok değişti artık doğru düzgün kar yağmaz oldu,kar artık yağarmı?kar yüzü göremez olduk,nerede eski karlar

valla haklısın cem. Kar falan yağmıyor artık. Dahada yağmaz heralde

aynen 2 senedir burayada yagmıyor:D:D küresel ısınma yüzünü gösteriyor işte:D

Şu anda yarım kollu tişört giyiyorum,ne karı :D:D

malatyaya senenin ilk karı geçen pazar gündüz 1 gb yağdı 1-1 buçuk saat sonrada eridi havalar çok değişti artık doğru düzgün kar yağmaz oldu,kar artık yağarmı?kar yüzü göremez olduk,nerede eski karlar

:)

Arkadaşlar kusura bakmayın da yazmazsam edemem. :)

"1 cigabayt" kar nasıl olur diye düşünüp duruyorum. Ne olur yani araya iki tane "i" ekleyiversek...

Hemen reavete gırmeye gerek yok ne olcagı bellı olmaz yakında mart gelıyor :D

Mart kapıdan baktırır kazma kurek yaktırır :p

bu saatten sonra zor gibi.

:)

Arkadaşlar kusura bakmayın da yazmazsam edemem. :)

"1 cigabayt" kar nasıl olur diye düşünüp duruyorum. Ne olur yani araya iki tane "i" ekleyiversek...
harbi be abi bu aklıma gelmedi :) gb=cigabayt :)

09- Tüm üyeler mesaj yazarken Türkçe' deki imla ve anlatım kurallarına gerekli hassasiyeti göstermelidir. Forumda yazılan mesajların, internet adabına ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak küçük harflerle yazılması gerekir. İnternet adabında, sürekli büyük harflerle yazmanın hoş karşılanmadığı kabul edilmiştir. Ayrıca sohbetlere mimik katmak amacıyla kullanıma sunulan smiley simgelerinin gereksiz yere kullanılması ve gereksiz yere atılan mesajlarla mesaj kirliliği yaratılması durumunda kullanıcı uyarılacaktır.

Geri