Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben kazadan 2 gün önce servise uğrayıp sürekli abs nin devreye girdiğini söyledim bu havalarda olur abs devreye girmesi iyi bişi sorun yok dediler ama şimdi siz söyleyince düşündümde aksine kaza anında frene bastığımda abs devreye girmedi olduğu gibi kaydı. acaba o an sensör algılamadı mı yoksa absye de mi baktırmam gerekiyor arızalandı mı acaba?BiG_BOSS ® link' Alıntı:karla kaplı diyemeyeceğim çamur kıvamında vıcık vıcık sulu zırtlak kardan bozma zeminde bile astralar haddinden fazla kayıyor sanki
bugün anadolu yakasında yağan kar ın çok daha fazlası 2000 demi 2001 demi ne yağmıştı ozamanki arabam brava ile çok daha rahat şekilde yolda gidiyordum. ki hepimizin lastikleri neredeyse sıfır şuan
bana enteresan geldi
ben ikame araç istemedim acaba 3 günlüğüne dolmuşa binmek yerine istesem verirler mi? aynı gün veriyorlar mı yarın sabah istesem? kaskom aksigortaecelnico link' Alıntı:tabi aksigorta kaskom ve su ana kadar memnun kaldım. 2011 model bir polo verdiler. Ama astranın kalitesinin yanına yaklaşamaz tabi. Uzun bir süre far açma tusunu aradım. malum bizim araçlarda hersey otomatik tembelliğe alıştırmış. dancee
BiG_BOSS ® link' Alıntı:karla kaplı diyemeyeceğim çamur kıvamında vıcık vıcık sulu zırtlak kardan bozma zeminde bile astralar haddinden fazla kayıyor sanki
bugün anadolu yakasında yağan kar ın çok daha fazlası 2000 demi 2001 demi ne yağmıştı ozamanki arabam brava ile çok daha rahat şekilde yolda gidiyordum. ki hepimizin lastikleri neredeyse sıfır şuan
bana enteresan geldi
araç isterseniz ayagınıza kadar getiriyorlar ve teslim alırken de ayagınıza kadar gelip teslim alıyorlar. Neden istemiyorsunuz ki?noproblem91 link' Alıntı:ben ikame araç istemedim acaba 3 günlüğüne dolmuşa binmek yerine istesem verirler mi? aynı gün veriyorlar mı yarın sabah istesem? kaskom aksigorta