Kar araca zarar verirmi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BlueLive
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Alttan tazyikli su tutturmanın bir zararı olurmu acaba? Ne bilim mesela egsoz susturucusunai ordaki yakıt hortumlarına ve en önemlisi aracın içine su kaçacak bir boşluk varmıdır?

Alttan tazyikli su tutturmanın bir zararı olurmu acaba? Ne bilim mesela egsoz susturucusunai ordaki yakıt hortumlarına ve en önemlisi aracın içine su kaçacak bir boşluk varmıdır?

Prefesyonel yıkama makineleri ile uzaktan su tutmanın bir sakıncası yok mesela ben arkadan su tutarken yakından tutmuyorum tazzik dağılsın diye kar çamur gibi etkenlerden sonra böylece yıkıyorum alt tarafı.

hiç bişe olmaz dökülen çamurları görünce şasırıcaksın ben ilk yıkattıgımda arka tamponun iç kısımlarından yarımşarlık kiloluk toprak parçaları dökülmüştü:D

Mart nisan gibi liftli bir yıkamacı bulmak lazım o halde.

aynen böyle yıkatabiliyorsun :D
scaled.php

şu ana kadar bir hasar yada bir soruna rastlamadım 2-3gün geçti üzerinden.:) yalnız biraz fazla yakmış gibi benzini, 55lt benzin almıştım, 280km oldu ve 18lt falan kaldı :(

Ben 2 güne en geç haftada yıkamıyorum fittillerini sildirip depoya çekiyorum ben çizer diye düşünüyorum davlumbazlarada cok zararı var

şu ana kadar bir hasar yada bir soruna rastlamadım 2-3gün geçti üzerinden.:) yalnız biraz fazla yakmış gibi benzini, 55lt benzin almıştım, 280km oldu ve 18lt falan kaldı :(

senin benzinin bir kısmı acaba dışarı çıkıp kardan benzin istasyonu mu yapmak istedi ki? :kop:

benim direksiyon pompasının keçeleri kardan sebep bozulmuş olabilirmi? 180 tl me maloldu :(

Geri