kaput kolun önündeki kırmızı buton...?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan besim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

besim

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
hafta sonu çok merak ettiğim ve birtülü bulamadığım şu alarmın iç ünitesini ararken kaput kolun hemen önünde bir kırmızı başlı buton (düğüme) gördüm ve ne olduğunu bir türlü çözemedim.kullanma kitapçığına baktım ama onunla ilgili bir şey bulamadım.bilgisi olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

sonradan takılan alarmlarda valet butonu olarak geçiyor; alarm üzerindeki bazı ayarları yapmaya yada alarmı komple iptal etmeye yarıyor; muhtemelen odur...

bende bakıyım ya merak ettim belki elektrik tesisatını devre dışı bırakan bişeydir

benim de ilk aklıma alarm ile ilgili olabileceğini düşündüm,bir kaç defa bastım ama alarmda bir değişiklik olmadı.akşama yine bakaram olmadı aldığım yere soracağım,alarmı bayi takmıştı.

benim de ilk aklıma alarm ile ilgili olabileceğini düşündüm,bir kaç defa bastım ama alarmda bir değişiklik olmadı.akşama yine bakaram olmadı aldığım yere soracağım,alarmı bayi takmıştı.

kontak açıkken basınca alarm devreden çıkar; örneğin kumanda bozulduğu zaman aracı anahtarla açınca siren ötmeye başlar; kontağı açıp o butona basarsanız, alarm tamamen devreden çıkar; kumandayla yeniden devreye soktuğunuzda eski haline döner; en çok işe yaradığı olay budur; bunun dışında alarmın pasif kurulma ,kapı açık uyarısıs vb bazı ayarlarını yapmaya yarar; bu ayarları yapmak için hem kumanda hem kontak anahtarı hem de bu buton gereklidir...

Geri