kaput keçesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dohakan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dohakan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
selam arkadaşlar kaputta ses ve ısı darbalaerine karşı aracı koruyan keçe yok acaba bu hepsindemi yok yada varda bizde takılı değil birde nerede bulabiliriz yardımcı olumusunuz olmasada olurmu
araç 2004 zafira 1.6 16v

benim 99 astra cd .benimkinde var ,,yakın zaman arabalarının çoğunda göremedim ben heralde maliyeti azaltıyorlar!!

yetkili servislerde olması gerek.

bu kaput keçesi dediğiniz kaputtamı yoksa motor aksamının bulunduğu yerin etrafında olanmı arkadaşlar.

kaputun kendisinde takılı olan

Yalçın ustayla bir irtibata geçmenizi öneririm. Hatırladığım kadarıyla Astra'lar için özel olarak yaptırmıştı.

bende de yok. ama öyle parça olarak bulacağınızı sanmıyorum.

arkadaşlar haberınız olsunadamlar ya gemıde yada garajda stok alanında acıkca bu gelen orjınal parcları calıyor var kecede hatta arkadasıma adamlar 2011 astrada küllükvede çakmaklık verılmıyor cıkmıyor deyıp 10 lıra teslımat yapana güzellık yaparak aldı bunlar özellıkde istanbuldakı opel bayılerıne guvenmeyın araklıyorlar.. benımde 2011 astra enjoy plus olan aracımda kaput kecesi yok 2 gundur ugrasıyom telefonla kufur edecem vermezlşerse..

Arkadaşlar bende konuya dahil olmak istiyorum fakat benim sorunum şu.

Ben bu kapu keçesinin altına ses izolasyonunda kullanılan yalıtım süngerinden aldım ve kapujt keçesinin altına döşeyeceğim.
Tekzen'den 100cmx100cm =7,5TL
Bu keçenin platik tırnaklarını nasıl sökeceğim elimde kalacak valla...

Geri