kaporta yardımı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dnanor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dnanor

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
ya arkadaşlar kaportada bazı küçük taş darbelerivar.aslında gerçekten de küçük.nasıl desem pirinç tanesi kadar.ama beni sinir ediyor.her arabaya bineceğimde gözüme takılıyor.bunları gidermenin bi yolu varmı.bi arkadaşım boya koruma önerdi.dediğine göre küçük darbeleri kapatıyormuş.sizce olabilirmi böyle bişey yada bir önerisi olan varmı????

ya bak kendimi çok yanlız hissettim şimdi.bi cvp yazan çıkmadı ya.yoksa bilen birisi yokmu.yani hiçkimse bööle bir sorun yaşamadımı

hmm, sakınan göze çöp batar diyelimmi onlara, nazarlığı olsun abi güzel arabanızın.

Valla arkadaşım boya koruma onları kapatmaz ancak aracın rengini canlandırır göz yanıltması sağlayaraktan dikkatleri üzerinden dağıtır,anladığım kadarıyla sende bu konuda titizsin öncelikle bir pazar günü arabanı bi güzel yıka kurula sonra bi güzel arabana pasta cila çek,sonra boyacıdan aldığın rötüş boyası ve ince kaliteli bir fırçayla zedeli yerleri dikkatlice rötüşle,iyice kuruduktan sonra 3M in boya korumasını bir pamuk ile arabana iyice sür tam iki saat sonra yine bir pamukla parlat inanılmaz oluyor vede o zedeli yerler dikkati üzerine toplamıyor.Şayet bu işlemi yaparsan şimdiden kolay gelsin

benimde aynı şekilde boya üzerinde derin çukurlar var nedeni ise kamyonları sollama anında bir çok kez sert bi şekilde aracıma isabet eden taşlar

benimki de o taşlardan muzdarip ve şu anda sanayide paşa paşa yatıyor, kaputu ve arka tamponu boyatmak zorunda kaldım

gri renkte pek farkedilmez aslında.. eski arabam lacivertti ön kaput dama tahtası gibi olmuştu ama o şekilde idare ettik. boya yaptırma bence.. diğer çözümler bi nebze ama boyaya zarar verebilir..
*******************************/288100 ;)

Valla arkadaşım boya koruma onları kapatmaz ancak aracın rengini canlandırır göz yanıltması sağlayaraktan dikkatleri üzerinden dağıtır,anladığım kadarıyla sende bu konuda titizsin öncelikle bir pazar günü arabanı bi güzel yıka kurula sonra bi güzel arabana pasta cila çek,sonra boyacıdan aldığın rötüş boyası ve ince kaliteli bir fırçayla zedeli yerleri dikkatlice rötüşle,iyice kuruduktan sonra 3M in boya korumasını bir pamuk ile arabana iyice sür tam iki saat sonra yine bir pamukla parlat inanılmaz oluyor vede o zedeli yerler dikkati üzerine toplamıyor.Şayet bu işlemi yaparsan şimdiden kolay gelsin
KENDİME Bİ PASTA MAKİNASI ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM.ŞU OKULLAR Bİ TATİL OLSUN BOLCA ZAMAN AYIRIP BU DEDİKLERİNİ UYGULAYACAM.TAMPONLARI BOYATIRIM ÇEKİNMEDEN AMA ASLA KAPORTAYI BOYATMAM.

Geri