kaporta yapılacak işlemler, fikir

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cabbar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cabbar

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar, opel corsa aracımın kaportasında birtakım tadilatlar yapmam gerekiyor,

*ön kaputta çok fazla taş izi olduğundan komple boyanacak
*sağ ön çamurluk ve sol arka çamurlukta küçük birer eziklikkten dolayı düzeltilip kısmi boya atılacak
*arka tampon boyanacak
*komple pasta cila +temizlik
bu işlemler için servisin çıkarttığı rakam 1600 ytl
sanayide bir kaportacının çıkarttığı fiyat 300 ytl

ya sanayideki ustaya güveneceğim; yada arabaya o şekilde binicem, sizce ne yapmalıyım,

bence güzel bi işçilik olmayacaksa o şekilde binmek daha mantıklı

servis bütün ezikler vs. olan parçaları değiştirecektir o yüzden fazla fiyat çıkarmış bnce sanayideki o ustanın yaptığı işleri bi soruştur ona yaptıran memnunmu eğer memnunsa sende yaptır

gokalp' Alıntı:
servis bütün ezikler vs. olan parçaları değiştirecektir o yüzden fazla fiyat çıkarmış bnce sanayideki o ustanın yaptığı işleri bi soruştur ona yaptıran memnunmu eğer memnunsa sende yaptır
güzel diyosunda araştırmak baya vakit ve çevre ister, daha önce hiç sanayide iş yaptırmadım. ustaya sorsan ''cam gibi olur boyandığı belli bile olmaz diyor'' ki öyle diyicek tabi, ama bu eziklerle ezik ezik yaşamakta istemiyorum

bence de bir araştır öyle yaptır

300 ytl lik fiyat nasıl sizce, servisle karşılaştırınca uygun tabi ama ama başka yerlerede sorsammı ki, aslında temiz yapacağını bildiğim bir yere 500 ytl vermeye razıyım

Fiyet iyi fakat işçilik hakkında bir araştırma yap. temiz bir iş olacaksa bence fiyat iyi. bende taş izi yüzünden kapota boya yaptıracaktım bir de tamponları boyayacaktı usta 350 ytl istedi son fiyat. yaza kadar binecem. Yazın bakarız bir çaresine.

1.600 nerde 300 ytl nerde eğer işçiliği sağlamsa git o ustaya yaptır bence ...

sana tek adres gel istanbula bostancı sanaide opel team da yaptır başın gözün agrımasın
benim aracı gedizler yaptı berbat ettiler şimdi 6 gündür ugraşıyolarki düzeltsinler hatalarını sadece boyandı ve istanbulun sözde en büyük yetkili servisi ...:mad:
o zaman bilmiyordum opel team servisi
gerçekten mekanik ve kaporta boya işini çok iyi yapıyorlar :good:

aynen bende onu sölicektim, istanbul-bostancı opel team e gidiyosun fırınlamayla süper oluyo...
ki fiyatlarda gayet iyi...:good:

Geri