Tampondaki birleşimlerle ilgili savaş beyin de tavsiye ettiği şaşmazdaki 2002Stop'a gittim. Kusurlu birleşimler gösterdim ve eger tırnaklar kırıksa o benim işim onu yaparım, ancak eger yerine ayarlanmadan oturtulmuşsa benim yapmama gerek yok diyerek aşağı sokaktaki doğan oto kaportada bir kontrol etmesi üzerine beni gönderdi. Doğan kaportada da tampın vidalarını gevşeterek sonra yerine iterek ki bu tırnakların kırılmadıgı anlamına geliyor, sıktı ve tampın çamurluk birleşim bölgeleri yüzde 100 olmasa da artık beni çok rahatsız etmeyecek şekilde birleştirildi. Ancak ustanın söylediği, bu tamponlar esnektir, bir ufak dokunmada hemen esner ve tekrar bu hale gelebilir dedi, bunlar böyle dedi.
Tampon sol arka birleşim
Tampon sağ arka birleşim
Bunların dışında bir kaç ufak ayar daha yaptırdım.
Bu konuyla ilgili olmasa da bu msjı okuyanların faydalanması için onlara da değineceğim.
Benim aracımın sağ ön farı değiştiği için , orjinal olan sol ön fara göre çok yeni ve parlak duruyor. Doğan kaportadaki ustaya, bu farların içini nasıl temizleriz diye sordum ve o da stop2002 yapıyor onları zaten deyip tekrar oraya cıktım.
40 ytl ye temizledi.
Temizlenmeden önceki hali
Temizlikten sonraki hali
Ancak far temizliği konusunda şunu söylemeliyim ki, önemli olan far ön camının temiz olması, mesela benim farda içi çok iyi temizlenmesine rağmen far camı biraz solduğu için istenen yakalanamadı.Resimlerde çok net değil belki ama içteki tozla, siyahlatılmış far içi bölgeleri çok temiz oldu. Ama camı soldugundan tam anlamıyla yakalanamadı.Ancak yüzde 90 oranında temizlendi.
Araç içi kol dayamayı da bir iki hafta önce taktırmış idim,bence güzel durdu;
Bu arada Svaş Mıhçı abimize saygılar,çok teşekkür ederim