kaporta boya numarasi?

sağ kapı içinde yan tarafta bir etiket olmalı onun orda yazması lazım

musaaaaaaaaaaa:mad:

napıyon:)

tamam tamam sanırım benim yorgunlugumdan dolayı yanlış anlama oldu...
işin ayna çal çal oyna. gezerkenmı yoruluyorsun,*:)

is yogunlugundan ancak girdim foruma,tesekkurler arkadaslar...Bukadar bilgiden sonra sanirim bulabilirim,onemli olan 3 haneli olanin boya kodu oldugunu bilmem...tekrar sagolun..

ya sağ paspası kaldır altında bi kapak war aç onu orda yazıo:D

işin ayna çal çal oyna. gezerkenmı yoruluyorsun,*:)

hadi lenn:)
sayım yapıyorum, say say beni bitirdi bu mallar:)

Bugun servise ugradim kaportadaki cizikleri icin rotus boyasi alacaktim, usta dediki boya numarasini bilmemiz lazim,benim arac beyaz bunlardadami numara var ben beyazlar standart saniyodum,arabada yanimda degildi,nerden ogrenebilirim ben bu numarayi bilen varmi?
Yetkili servis ustası mı bunu söyledi. Servisin ismini ver de o servise boşu boşuna para vermeyelim. Piyasada ki usta bile bunu bilir. Bilgisayar ile boya hazırlayan yerler var. Onlara gidip aracın model ve markasını söyleyince istediğin miktarda boya hazırlıyorlar.

aracımın sol tarafını şeref yoksunu bir insan müsvettesi önden arkaya kadar çizmişti. ama bu iki yıl önce oldu, şimdi buraya rötuş yaptırsam sırıtmazmı?

aracımın sol tarafını şeref yoksunu bir insan müsvettesi önden arkaya kadar çizmişti. ama bu iki yıl önce oldu, şimdi buraya rötuş yaptırsam sırıtmazmı?
Yapacak usta gerçekten işinin ehli ise problem olmaz. 1991 model aracın çamurluk ağzını yaptırdım. Ben bile inanamadım. Boyadan sonra komple boya koruma yaptı. Hiç problem olmadı. İsterseniz resmini gönderebilirim.

Geri