sakin olun arkadaşlar
musaaaaaaaaaaa

napıyon

tamam tamam sanırım benim yorgunlugumdan dolayı yanlış anlama oldu...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sakin olun arkadaşlar
işin ayna çal çal oyna. gezerkenmı yoruluyorsun,*musaaaaaaaaaaa![]()
napıyon
tamam tamam sanırım benim yorgunlugumdan dolayı yanlış anlama oldu...
işin ayna çal çal oyna. gezerkenmı yoruluyorsun,*![]()
Yetkili servis ustası mı bunu söyledi. Servisin ismini ver de o servise boşu boşuna para vermeyelim. Piyasada ki usta bile bunu bilir. Bilgisayar ile boya hazırlayan yerler var. Onlara gidip aracın model ve markasını söyleyince istediğin miktarda boya hazırlıyorlar.Bugun servise ugradim kaportadaki cizikleri icin rotus boyasi alacaktim, usta dediki boya numarasini bilmemiz lazim,benim arac beyaz bunlardadami numara var ben beyazlar standart saniyodum,arabada yanimda degildi,nerden ogrenebilirim ben bu numarayi bilen varmi?
Yapacak usta gerçekten işinin ehli ise problem olmaz. 1991 model aracın çamurluk ağzını yaptırdım. Ben bile inanamadım. Boyadan sonra komple boya koruma yaptı. Hiç problem olmadı. İsterseniz resmini gönderebilirim.aracımın sol tarafını şeref yoksunu bir insan müsvettesi önden arkaya kadar çizmişti. ama bu iki yıl önce oldu, şimdi buraya rötuş yaptırsam sırıtmazmı?