karakol verilen bir dilekçe var evet düğün izni dilekçesi karakola dilekçe ile değil sözlü müracaat edersiniz ve ifadeniz yazılı olarak alınıp fezleke ile savcılığa gönderilir karakol için üst makama şikayet dilekçesi verdiniz herhalde
Arkadaşım, ne dersen de işin özü şu.Emniyet mensupları eğer vatandaşın güvenini kırmışsa bu ülkede, karakolun kapısından içeri girmediği sürece bu ülkenin %70 i polise güvenmiyorum diyorsa, bu benim suçum değil.Belki sende dört dörtlük bir emniyet mensubusun senin de suçun değil.Ama benim arkadaşım karakola tehdit ediliyorum dediğinde ''gelirse bizi ara biz geliriz'' diyorsa, veyahut az önce bir konuda arkadaşın dediği gibi bana ceza yazıyosun ona neden yazmıyosun dediğinde işine bak sana ondan ceza keserim bundan ceza keserim diye tehdit ediyorsa, kimse bu vatandaşın bu saatten sonra polise güvenmesini beklemesin.Bunu ben yapmadım.Bunu sende yapmadın.Bunu örnek verdiğimiz polisler yaptı.Veyahut istanbulda başına mermi sıkılmış 20 yaşında bir kızın kanının 3.20 bmw sinde kanı ve saçları bulunan 2 yıldızlı komser yaptı.Evli 3 çocuklu olduğu halde resmi ekip otosuyla günde 25 defa 2 ünüversite öğrencisi kızın evinin kapısından ayrılmayan kendi aracıylada kızları takip eden polis yaptı.Tamam sen iyi niyetlisin ama, sen yanında yokken senin ne mesleğine ne ünüformana kimsenin saygı duyduğu yok.KAç defa şahit olduk ünüformalı polisi şapur şupur öpüp gidince arkasından bilmemne çocuğu diyenlere.Bunları ben söylemiyorum şu forumda kime sorarsan sor bunları destekler.Ben bunu bir kurumu kötülemek içinde söylemiyorum.Ama artık bu ülkede emniyet mensuplarının halk gözündeki yeri bu oldu.Bunu ben yapmadım emniyet mensupları yaptı.Ben sadece örnekler verdim bir de bunun bütün ülke genelinde yapılanlarını düşün.