Merhaba aracım kapının önünde park halindeyken kapıdaki gürültüye çıktım ve aracıma sol arkadan çarpmışlar. Olay 13 ü perşembe günü oldu. Resmen yıkıldım ! Aracıma okadar titrerken adamlar hem aracıma çarptı hemde üzerime yürüdü bağırdı çağırdılar ! Ama polis geldi zaptı tuttu %100 o suçlu kesin dendi. Onun sigortası karşılayacak benim aracı. Ama tüm yasal haklarımı kullanacam mesela aracımın değer kaybı için dava bile açmayı düşünüyorum bununla ilgilide bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim. Neyse ben tüm işlermleri yaptırdım kaskomu aradım ve aracımı Erzuruma çektirdim. Bayide daha iyi yapılacağını düşünerek. 14 ü perşembe günüde ben gittim erzuruma dosyayı açtırdım ve exper geldi aracın onarımını yazdı onayladı. Ancak aracın çamurluğu düzeltilecek tampon içinse değişecek dediler. Pilastik aksamın düzeltilmesi iyi değilmiş ! Birde tırnakları kırılmış tamponun ne yazıkki !
şimdi sorum şu Exper 6 gün yazdı tamir süresine sizce Erzurum a tamponun gelmesi takılması çamurluğun düzeltilmesi felan sizce 6 günde bitermi ??
Lütfen fikirlerinizi bekliyorum, tatil pilanım uçup gidecek yoksa ! Haftaya pazara yola çıkmam lazım :'(
Bu arada dava açacam kesim ama aşamaları hakkında bilgisi olanla varsa lütfen yazsın !!!
Araçarın kaza fotoları : 2 astra ne yazıkki !!! :'( :'( :'(
Ak güvercinim
Öarpan şe.........
31agryyy 31agryyy 31agryyy 31agryyy 31agryyy 31agryyy 31agryyy 31agryyy 31agryyy 31agryyy 31agryyy 31agryyy 31agryyy 31agryyy 31agryyy 31agryyy
şimdi sorum şu Exper 6 gün yazdı tamir süresine sizce Erzurum a tamponun gelmesi takılması çamurluğun düzeltilmesi felan sizce 6 günde bitermi ??
Lütfen fikirlerinizi bekliyorum, tatil pilanım uçup gidecek yoksa ! Haftaya pazara yola çıkmam lazım :'(
Bu arada dava açacam kesim ama aşamaları hakkında bilgisi olanla varsa lütfen yazsın !!!
Araçarın kaza fotoları : 2 astra ne yazıkki !!! :'( :'( :'(
Ak güvercinim

Öarpan şe.........

31agryyy 31agryyy 31agryyy 31agryyy 31agryyy 31agryyy 31agryyy 31agryyy 31agryyy 31agryyy 31agryyy 31agryyy 31agryyy 31agryyy 31agryyy 31agryyy