Kapılardan gelen tıkırtılar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SANCAR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SANCAR

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Sinir oluyorum arkadaşlar.Aracımın ön kapı içlerinden geldiğini sandığım tıkırtılar var.Tırtıklı yollarda uyuz ediyor beni..Var mı aynı durumdan muzdarip olanlar.Ne yapabilirim.Söktürmek de gelmiyor içimden kapı iç döşemelerini.

döşemelerinin tırnakları kırılmıstır onlardan yapabilir bence söktür bilirim o ses insanı sinir eder

Sinir oluyorum arkadaşlar.Aracımın ön kapı içlerinden geldiğini sandığım tıkırtılar var.Tırtıklı yollarda uyuz ediyor beni..Var mı aynı durumdan muzdarip olanlar.Ne yapabilirim.Söktürmek de gelmiyor içimden kapı iç döşemelerini.
Sökülmeden olmaz gibi,vectra b kasalarda genelde kapı içlerindeki hopörlörlerden geliyor silikon çekiliyor.C kasalardada belki aynı hastalık vardır,emniyet kemeri tokası koltukların yan hava yastığı plastik kapağına çarparakta yapar.Benim Astra htada alt kısımdaki vidalar gevşeyip tıkırtı yapıyor,arada bir sıkıyorum.
kapbq7.jpg

Son düzenleme:
aynı sorun bendede var tırnaklardan denmiş ama bende tırnakta yok direk 6 yerden civataladım :D ama hala geliyorrrrrrrrrr :(((

Kapı içi sökülüp tekrar kontrol edilmesi lazım bence,tıkırtı yapabilecek yerler silikonlanacak.Kemer tokasıda aklında bulunsun ben üzerine direksiyon kılıfı ile beraber set halinde satılan kılıfı kemerin tokasına denk gelecek gibi geçirdim öndekilere.

TEşekkürler.e yapalım söktüreceğiz sanırım.

arkadaşlar bende ön kapı camlarından gelen bir ses var . cam diyorum çünkü eminim. camları 2-3 cm açtığımda ses kesiliyor tamkapalıyken yine bir çıtırtı :( ne tavsiye edersiniz?

arkadaşlar okadarda hassas olmamak lazım,orayı yapsanız diğer yerden gelir insanı paranoyak eder bu sesler hiç dokunmayın gitsn:)

Geri