Kapılar açıkken iç aydınlatmayı kapatamıyor muyuz arkadaşlar??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ajangfb
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ajangfb

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar diyelimki aracın içini temiziliyoz döşemeleri temizliyoz yani kapılar uzun süre açık kalıyo işim bitince lambayı elliyorum çok ısınıyo korkuyom bişiler olcak diye bu aydınlatmayı kapılar açıkkın kapatamazmıyız ??

bizimkiler kapanabiliyor :confused:

far ayar düğmesi ( park + kısa ) ortasına basınca kapılar açıkken iç aydınlatmayı kapatabilirsiniz.

Valla bende merak ediyorum
Kapyı kapatınca anahtarı çekip brakınca beklemeden sönüyor ama kapı açıkken kapanmıyor. Yada biz kapatamyoruz.

Benimde merak ettiğim bir konu. :)

far ayar düğmesi ( park + kısa ) ortasına basınca kapılar açıkken iç aydınlatmayı kapatabilirsiniz.

eminmisin. bu düğme sadece lambayı yakmak için kullanılır. kapılar açıkken tekrar söndürme işlemi yapmaması lazım.

benim astram var. astralarda kapı açılınca dediğiniz gibi tavan lambası yanıyor ve söndürülemiyor. fakat geçen fark ettim. uzun süre kapıyı açık bırakınca kendiliğinden söndü.

eminmisin. bu düğme sadece lambayı yakmak için kullanılır. kapılar açıkken tekrar söndürme işlemi yapmaması lazım.

eminim :)

düğme hem çevirmeli hem de buton olarak işlev görür,

bastığınızda istediğiniz zaman ( kapı açık / kapalı ) iç aydınlatmayı açar veya kapatır.

eminim :)

düğme hem çevirmeli hem de buton olarak işlev görür,

bastığınızda istediğiniz zaman ( kapı açık / kapalı ) iç aydınlatmayı açar veya kapatır.

o zaman bizim astralarda yok herhalde
senin aracın modeli nedir
belki yeni modellere koymuşlardır

Geri