Kapi kollarini boyama???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BARIŞ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar bizim burda kaportacı arkadaş var ona sordum 100 tl istedi uygunmu sizce?
sadece kapı kollarını boyamaya

evgın kardesım tampon komple boyamayı 60 ty yapıyolar 100 tl cok habarın olsun..

arkadaşlar opel serilerinde kapı kolları ve kapı çıtaları pürüzlü plastik diye geçiyor, bunu hangi boyacıya götürürseniz boyarım tabi der ama önemli olan kalıcılığı.
Plastik astar pahalıymış,2 haftadır bu işlerle meşguldüm vazgeçtim.
Enson sağlam bir boyacı buldum ve konuştum, bence boyatma herkes o pürüzlü plastik astarı kullanmaz astar kullanan da plastik astarını kullanır sonraları atar sağlıklı olmaz dedi.tabi burası küçük şehir büyük şehirin avandajlarıda bunlar işinin ehli bir usta yapar bunu hiçte yapılmaz diye bişey yok yani ;)

evgın kardesım tampon komple boyamayı 60 ty yapıyolar 100 tl cok habarın olsun..
Banada pahalı geldi zaten kardeş bir nabız yokliyim dedim daha ucuz yer bulabilcezmi bakalım....

Banada pahalı geldi zaten kardeş bir nabız yokliyim dedim daha ucuz yer bulabilcezmi bakalım....

arkadaşlar 60 tl komple tanpon için çok iyi fiyat ama işçiliği unutmayın en önemlisi de o , ben 2 hafta komple ön tanpon arka tanpon komple yeni baştan boyattırdım 200 tl ye oda tanıdık olduğu için :)

boya işi bugün yalan olacak galiba bu saat oldu ustadan bi haber yok
:S

Geri