Kapı kolları ve vites altı ışıklandırma

muhammedz

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Selamlar, 2014 astra j aracıma iç kapı kollarına ve vites altına ışıklandırma yaptırmak istiyorum. Nerede ve ne kadara yaptırabilirim bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim.

örnek

[img=800x264]http://s17.postimg.org/xdmvfcq67/image.jpg[/img]

Ynt: Kapı kolları ve vites altı ışıklandırma

Servisler yapıyor ancak fiyatları baya uçuk. En güzeli eliniz yatkınsa forumda konuları mevcut o şekilde yapmak. Yatkın değilse ankarada ki arkadaşlar yardımcı olacaktır :)

albertxx link' Alıntı:
Servisler yapıyor ancak fiyatları baya uçuk. En güzeli eliniz yatkınsa forumda konuları mevcut o şekilde yapmak. Yatkın değilse ankarada ki arkadaşlar yardımcı olacaktır :)

Açıkçası hiç anlamıyorum hocam, servisler dediğiniz gibi bayağı uçuk fiyatlara yapıyorlar. Ben daha ekonomik yerler bakıyorum.

Ekonomik olarak resimler mevcut sağlam bir elektrikçiye malzemeyi alıp 20tl ye yaptırabilirsin zor bir işlem değil.

Ankara"daki arkadaşlarımızın çoğuna ÜCRETSİZ. bir şekilde yapan bir efsane var adRe J nickli arkadaş. Kendisiyle iletişime geçiniz :)

Sent from my iPad using Tapatalk

mucahitduran link' Alıntı:
Ankara"daki arkadaşlarımızın çoğuna ÜCRETSİZ. bir şekilde yapan bir efsane var adRe J nickli arkadaş. Kendisiyle iletişime geçiniz :)

Sent from my iPad using Tapatalk
Beni hiç bir zaman yalnız bırakmayanda mücahit kardeşim var :)

Hangi semtte ikamet ediyorsunuz hocam ve vitesin altında led varmı yokmu ondan emin olmamız gerekiyor gece farlarınızı açıp vitesin altına eğildiğinizde ufak bir ışık görebiliyormusunuz ?

maliyeti 3 lira beyler kendiniz yaparsınız ben kendim yaptım . en kral servisin yaptıgı işten daha kral oldu hemde

adRe J link' Alıntı:
Beni hiç bir zaman yalnız bırakmayanda mücahit kardeşim var :)

Hangi semtte ikamet ediyorsunuz hocam ve vitesin altında led varmı yokmu ondan emin olmamız gerekiyor gece farlarınızı açıp vitesin altına eğildiğinizde ufak bir ışık görebiliyormusunuz ?

beylikdüzü orhan kardeşim:)

ray55 link' Alıntı:
beylikdüzü orhan kardeşim:)
Ahh keşke o tarafa yolum düşse takım çantasını alır gelirim abi :)

adRe J link' Alıntı:
Ahh keşke o tarafa yolum düşse takım çantasını alır gelirim abi :)

düşünmen bile yeterli:))
bir bakarsın sen gelirsin yada ben gelirim oraya:)

Geri