kapı kilit motoru

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan uploader
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

uploader

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar. Aracın kapı kiliti açıkken bile aşağıda kalıyor ve dışarıdan açılmıyor. Böyle olunca uzaktan kumanda ile de kapı açılmıyor. Sanırım kapı kilit motoru arızalandı?

Bunu nerde yaptırabilriim? yada çıkma alsam iş görür mü? sıfırı 240 tl civarı

sol ön şöfor tarafı
2004 corsa c 1.3 cdti essentia

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Bagaj kilit motorumda aynı sıkıntı var, sıfırına 140 lira diyorlar, çıkma her türlü iş görür

Astra G sağ arka kapı kilit motorum arızalandı. Otomatik kilitleyip açmıyordu. Ama elle içten ve dıştan açma - kilitleme yapıyordu. Orjinali 200TL, çıkmacıdan 70 liraya aldım kendim taktım. Aylardır problemsiz çalışıyor. Çıkmacıya bakın derim.

70 tl ye kapı kilit motorunu tamir ettirdim :D Asıl sorun sonrasında kapı kapanırken bir metal sesi gelmeye başladı. Neyse 3 gün sonra geri gittim ustaya usta ne der :D sen nerdeydin kardeş tornavida senin kapıda kaldı lazımdı da bana. yaklaşık 30 cm lik bir tornavida çıktı kapıdan da sorun çözüldü

70 tl ye kapı kilit motorunu tamir ettirdim :D Asıl sorun sonrasında kapı kapanırken bir metal sesi gelmeye başladı. Neyse 3 gün sonra geri gittim ustaya usta ne der :D sen nerdeydin kardeş tornavida senin kapıda kaldı lazımdı da bana. yaklaşık 30 cm lik bir tornavida çıktı kapıdan da sorun çözüldü

:D hep doktorlarmı unutacak içeride birşeyler :D

Geri