Kapı kilidi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 0303
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
corsada merkezi kilitmi var hemde uzaktan kumandalı kaç para ediyodu senin araban yaa:)

anlıyorum seni derdin büyük kardeşim ne görmemiş birisisin sen tek bu konuda değil başka konulardada böyle küçük düşürüyorsun milleti senin araban altı üstü astra ferrarimi sandın arkadaşların arabasıyla dalga geçiyorsun

Görmemişin bir oğlu olmuş tutmuş .. koparmış

"Görmemişin bir oğlu olmuş tutmuş .. koparmış" demiş.
09- Tüm üyeler mesajlarını yazarken Türkçe'deki imla ve anlatım kurallarına gerekli hassasiyeti göstermelidirler. Forumlarda yazılan mesajların, internet adabına ve dil bilgisi kurallarına uygun olarak küçük harflerle yazılması gerekir. İnternet adabında, sürekli büyük harflerle yazmanın hoş karşılanmadığı kabul edilmiştir. Ayrıca sohbetlere mimik katmak amacıyla kullanıma sunulan smiley simgelerinin gereksiz yere kullanılarak mesaj kirliliği yaratılması durumunda kullanıcı uyarılacaktır.(bu kuralı ihlal etmiştir ve mesajının bayan üyeler için sakıncalı olduğu açıktır)

"Görmemişin bir oğlu olmuş tutmuş .. koparmış" demiş.
09- Tüm üyeler mesajlarını yazarken Türkçe'deki imla ve anlatım kurallarına gerekli hassasiyeti göstermelidirler. Forumlarda yazılan mesajların, internet adabına ve dil bilgisi kurallarına uygun olarak küçük harflerle yazılması gerekir. İnternet adabında, sürekli büyük harflerle yazmanın hoş karşılanmadığı kabul edilmiştir. Ayrıca sohbetlere mimik katmak amacıyla kullanıma sunulan smiley simgelerinin gereksiz yere kullanılarak mesaj kirliliği yaratılması durumunda kullanıcı uyarılacaktır.(bu kuralı ihlal etmiştir ve mesajının bayan üyeler için sakıncalı olduğu açıktır)
nerde büyük harfle yazdım senden iyi biliyorum o kuralları boşuna uğraşma

Allah yardımcın olsun...
:kop:

Aboo konu nereye gelmiş, benimde başıma gelmişti eğer sorum kapı içindeki kilit motorundaysa 250 ytl vermek yerine 10 ytl ye tofaşın merkezi kilit motorunu takıyorsun sorun çözülüyor, ben öyle yapmıştım 5 de ustaya verdim 15 ytl ye halloldu.

Geri