Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam merhabalar, Ankara'daki servisler yapıyor fakat bir sürü para talep ederler. Kendiniz yapabilirsiniz. Elim yatkın değil derseniz forumda yapan arkadaşlarımız var mutlaka yardımcı olurlar
Kendinizde yapabilirsinzi. Şuradaki konuda nasıl yapıldığını detaylı bir şekilde anlatmaya çalıştım. Kafana takılan şeyler olursa bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım. Kolay gelsin.
Kendi yaptiginiz cosmodakinin aynisimi ? Formda bazi arkadaslar cam acma dugmesinden elektrik aldiklarini soylemisler cami kaldirirken led sonuyor yazmislar.bu gibi baska problemler varmidir ?
Kendi yaptiginiz cosmodakinin aynisimi ? Formda bazi arkadaslar cam acma dugmesinden elektrik aldiklarini soylemisler cami kaldirirken led sonuyor yazmislar.bu gibi baska problemler varmidir ?
Eğer aracınızda LED ve Soketi yoksa ve siz de cosmolardaki gibi olsun istiyorsanız; cam açma düğmelerinin olduğu kutunun içerisindeki devre kartında bir işlem yapılıyor. Tam olarak ne olduğunu bilemiyorum fakat forumumuz üyesi Sn. madmax50 yardımcı olabilir diye düşünüyorum. Kendisi bana yardımcı olmuştu ve yavaş yavaş kısılıp yavaş yavaş yanıyor. (cosmolardaki gibi)