Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eğim konusunda haklısınız. Aşağıda bir tane daha var örnek verebileceğim sanırım o olacaktır.
Peki switch e taktık diyelim. Elektriği nerden alacağız. Yani demek istediğim bi kaç yerde elektrikle ilgili eklemelerde sigorta kutusundan kablo çekiyorlardı.
Bu 4 lamba için sigorta kutusundan kablo çekmeye gerek var mı?
Teşekkürler.
[/url][/IMG]![]()
arka tarafta medeniyet yok corsa d'de. ben kapı açma koluna led çekiyorum diye canım çıktı. ön taraf ise kolay olur ancak arka taraf baya uğraştırıcı...
corsa dnin tavan aydınlatmasının çalışması şöyle kapılar kapalıyken aydınlatmaya gelen 2 tane + kutup var kapıyı açınca bunlardan biri - kutup oluyor ve aydınlatmalar çalışıyor muhtemelen kapı içindeki bu değişken kutuptur bu lambaların eksisi diye düşüp kapı anahtarına baplarsınız artıyıda kapı içindeki cam açma tuşunun elektriğinden aldınız mı olur
Üstad araç şu an serviste. Çıkınca başlayacağım aydınlatma olayına. Gelişmeleri ve sonucu size bildiririm.
---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 15:15 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 15:14 ----------
yardımların için teşekkür ederim. Elektrik içini de bi elektrikçide çözmekte fayda var sanırım. zira nette okuduğum sigorta kutusunun yanması başıma gelsin istemem.
Benceaydınlatmada led ampul kullanın. Bu anlamda devrelere yük binmez ve en az sorun çıkarma ihtimali olmuş olur.
Renk seçimi keyfinize kalmış ama bu ürünler ile turuncu (amber) ledler çok iyi uyum sağlar.
bu ledllerden ben buraa bulamadım link var mı bildiğiniz