aynen kadesım altı boşluk bence cıtalari boyatmak daha mantıklıAstra g lerin altı geçmeli diye biliyorum bende![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aynen kadesım altı boşluk bence cıtalari boyatmak daha mantıklıAstra g lerin altı geçmeli diye biliyorum bende![]()
bosuna heveslenmeyın citanın altı delık gecmelı yapıskanlı degıl oto kıngde kapı cıtasının altında gocuk vardı yaptırmıstım cıtayı yanımda elıyle soktu gecmelıydı cıtanın altı boşluk olur macunla kapatman lazım![]()
bosuna heveslenmeyın citanın altı delık gecmelı yapıskanlı degıl oto kıngde kapı cıtasının altında gocuk vardı yaptırmıstım cıtayı yanımda elıyle soktu gecmelıydı cıtanın altı boşluk olur macunla kapatman lazım![]()
çıtaları boyatmak daha iyi
Mesela corsa larda yapıştırma,güçlüce çektinmi çıkıyor ama her ne kadar çıtasız güzel gözüksede ben çıtayı boyatma taraftarıyım.Okul,iş,avm vs. otoparklarda hep araçları birbirine paralel parkediyoruz.Hadi biz bildiğimiz için dikkatliyiz yandakinin kapısına ama bazen öyle sığırlar oluyorki muhtemelen kapı açma adabını değil insanlık adabını bile almamış görmemiş,kapıyı çok sert açıp yandaki aracın kapısını göçertebiliyorlar.Kaç kere şahit oldum.Adam akıllı sert vurduğundada çoğu zaman geri dönüşü yoktur,çıtasız araçlarda kapılar harita gibi olupta boyatmayan,düzelttirmeyen,çektirmeyen çok gördüm.Açıkçası bu yüzden çıtaları boyatmak daha iyi.