kapı çıtaları iptali

Mesela corsa larda yapıştırma,güçlüce çektinmi çıkıyor ama her ne kadar çıtasız güzel gözüksede ben çıtayı boyatma taraftarıyım.Okul,iş,avm vs. otoparklarda hep araçları birbirine paralel parkediyoruz.Hadi biz bildiğimiz için dikkatliyiz yandakinin kapısına ama bazen öyle sığırlar oluyorki muhtemelen kapı açma adabını değil insanlık adabını bile almamış görmemiş,kapıyı çok sert açıp yandaki aracın kapısını göçertebiliyorlar.Kaç kere şahit oldum.Adam akıllı sert vurduğundada çoğu zaman geri dönüşü yoktur,çıtasız araçlarda kapılar harita gibi olupta boyatmayan,düzelttirmeyen,çektirmeyen çok gördüm.Açıkçası bu yüzden çıtaları boyatmak daha iyi.

bosuna heveslenmeyın citanın altı delık gecmelı yapıskanlı degıl oto kıngde kapı cıtasının altında gocuk vardı yaptırmıstım cıtayı yanımda elıyle soktu gecmelıydı cıtanın altı boşluk olur macunla kapatman lazım :D

altında delik varsa zaten yaptırmam ben yapışkanlıysa yapcaktım o zaman boyatcaz peki arabanın birebir renginde boyayabilirlermi? boyatmayıda düşündüm boyatırsam yan çıtaları kapı altını ön tampon ekinide boyatcam fiyat ne kadar olur sanayide kim uğraşır yapar bide bunu kendi stoplarımı ben boyamıştım bunuda ben kendim boyayabilirmiyim acaba elimizden gelir boya işleri falan :)

orjinali daha güzel duruyor,hiç tavsiye etmem,aracın zaten karizma...

murat abi teşekkürlerde soluk duruyo araba 2001 model kapı çıtalarının rengi soldu artık arabayla aynı renk olsa dahada güzel olacak sanki

bosuna heveslenmeyın citanın altı delık gecmelı yapıskanlı degıl oto kıngde kapı cıtasının altında gocuk vardı yaptırmıstım cıtayı yanımda elıyle soktu gecmelıydı cıtanın altı boşluk olur macunla kapatman lazım :D

Katılıyorummm

Gayet de başarılı olacağına inanıyorumm

Mesela corsa larda yapıştırma,güçlüce çektinmi çıkıyor ama her ne kadar çıtasız güzel gözüksede ben çıtayı boyatma taraftarıyım.Okul,iş,avm vs. otoparklarda hep araçları birbirine paralel parkediyoruz.Hadi biz bildiğimiz için dikkatliyiz yandakinin kapısına ama bazen öyle sığırlar oluyorki muhtemelen kapı açma adabını değil insanlık adabını bile almamış görmemiş,kapıyı çok sert açıp yandaki aracın kapısını göçertebiliyorlar.Kaç kere şahit oldum.Adam akıllı sert vurduğundada çoğu zaman geri dönüşü yoktur,çıtasız araçlarda kapılar harita gibi olupta boyatmayan,düzelttirmeyen,çektirmeyen çok gördüm.Açıkçası bu yüzden çıtaları boyatmak daha iyi.

+ 1 gerkeçkten cok güzel açıklanmış..

kardeşim buna dikkat et..

boyatcam erkan gel seninkileride boyatalım 10 numara olur seninkiler njoylar gibi durur ;)

oldum olalı şu kapı çıtalarına tilt olmuşumdur :D değiştirdiğim her arababada yaptığım il icraat kapı çıtalarını söktürmektir :D her baktığımda gözüme batmasındansa çıkarttırıp, gerekirse arabayı komple boyattırırım.. :)

Geri