Kapi Ayari

adnan___sayan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
opel astranın ön sağ kapı 1-2 santim açık kalıyor tam kapanmıyor bulunduğum bölgede servis yok bu kapı ayarı nasıl yapılıyor ustalar yardım ederse sevinirim

valla bu iş değişiktir. bazen gevşetmeyle ayarını asagı yukarı almayla olmayabilir. kopartacının elınde çekici olur. gerekirse çekiçler gerekirse kapıyı yukarı veya aşagı dogru asılır.:) buker gevsetır bi şekilde ayarlar. senın ugraşman zor olur

astrammm cevabın için sağol aracım fazla kullanılmadı 10 bin kilometrede çizik yok ama aracıma aldığım arkadaşlar sağolsun kapıyı gümm diye bir kaç sefer çok sert bir şekilde kapattılar ondan ayar kaymış olabilirmi birde bu ayar vidaları kapı üstündeki 3 adet vidadanmı yapılıyor yoksa aracın gövdesindeki 2 vidadanmı ileri veya geri alınarak ayarlanıyor

astrammm cevabın için sağol aracım fazla kullanılmadı 10 bin kilometrede çizik yok ama aracıma aldığım arkadaşlar sağolsun kapıyı gümm diye bir kaç sefer çok sert bir şekilde kapattılar ondan ayar kaymış olabilirmi birde bu ayar vidaları kapı üstündeki 3 adet vidadanmı yapılıyor yoksa aracın gövdesindeki 2 vidadanmı ileri veya geri alınarak ayarlanıyor
gövdedekinden ayalanır ama isteğin gibi olmayabilir ama dene bakalım

maalesef arabası olmayan kişilerin arabanın kapısı nasıl kapatılır bilmiyorlar. şiddetin ayarını tutturamıyorlar

maalesef arabası olmayan kişilerin arabanın kapısı nasıl kapatılır bilmiyorlar. şiddetin ayarını tutturamıyorlar

:good: benimde arka sağ kapı acayip sesler çıkarıyor. ve zor kapanıyor.

:good: maalesef cok dogru... benim de on yolcu kapisindan ses geliyo...:(

kapıyı ayarladım canavar gibi oldu tık ses yok gövde üzerindeki iki civatayı gevşettim hafif geri aldım sıktım oldu kapı aracın gövdesi ile düz oldumu tamam zaten üzerinde işaretli çizgiler var

Geri