kapi anahtarla acildigi zaman

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan copcu06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

copcu06

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
ankarada alarm taktirdim ama sonradan fark ettim kapi anahtarla acilinca alarm caliyo normalmi

merhaba ilk sayfayi actim valla karsima sen ciktin

bence normal degil onda bir hata var ben Türkiyedey ken 2005 yilinda citroen im vardi ona taktirdim orjinal anahtara ama ayri kumanda yoktu onda öyle bi sorun olmadi

alarmla açıp kapamk gerekiyor arabanın kendi anhtarıyla açılınca alarm devreden çıkmıyor tabi bu durum alarmın markasına modeline göre değişebilir zmanında bende taktırmıştım bendede aynı durum vardı çok kullanmadan söktürdük zaten...

alarmı takan kişiye bir sorsan daha net olur. merkezi kilit kumandasından devreye girip çıkan bir alarm modeli ise(orjinal araç kumandasından yani) çalmaması gerekir. ama ayrı kumandası var ise alarmın normal.

bence normal olması lazım bu durum sonuçta hırsız da arabaya girmeye çalıştığı zamanda anahtar tarzı bişeyle açacağını düşünürsek o da arabaya girerken alarm ötmezdi...o zaman neden taktık biz bu alarmı :D alarmın anahtarı sadece sizdedir oda kumandasıdır...

Söylediklerimin hiçbirşeye dayanarak söylemiyorum yani emin değilim ama sadece mantık yürüttüm...keyifli forumlar...

Bencede normal....alarm olayı bu zaten...::))

benim alarm da oyle

alarm orjinal anahtar la calisiyo yani baska bir anahtar yok birde icerde sensör koydu cami kirip iceri girilirse yine ötüyo yanliz benim alarm isi bayagi ugrastirdi ankarada taninmis alarimci tanidik herkez mahallede ona taktirmis adam da kafayi yedi su an takili olan ücüncü alarm diyerleri bir gün kullandik geri söküldü usta bu arabaya ankarada ilk ben taktim böyle bisey hic basima gelmedi felan dedi gercekten mahcup oldu takiyo alarmi kapiyi aciyoruz arac calisirken alarm caliyo felan böyle iki hafta ugrastik en sonunda bu su an takili olarmi takti türk maliymis diyerli cenmax felan gibi isimlerdi onlar olmadi sontakilanda bir sorun olmadi dadece kafama takilan tabi bayagi gec oldu ben avusturyaya dönmüs oldum yegenim arabadan bisey almaya gitmisti anahtarla acmis (ben hep kumandadan aciyorudum )alarm calmaya basladi alarmciya sormadimda acaba normalmi diye belki diyer arkadaslardada ayni durum vardir hatta ayni alarmciya taktirmis oladabiliriz ankara DESS OTO ALARM

uzaktan kumandayla alarmı çalıştırıp kapıları anahtarla açarsanız eğer alarma çalmaz ama aynı zamanda arabada çalışmaz. Bağlayan bir hata yapmış sanki.

eğer alarmın kumandasıyla kapattıysanız yine alarmın kumandasıyla açmalısınız aksi taktirde kapı açılıp tavan lambası yandığı an alarm sireni çalmaya başlar ve ancak kumandayla ya da alarmın reset butonuyla susar.....

Geri