Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben söfor ve yolcu tarafındakı butun klemeslerı denedım sureklı yanıyor :ekliyorum belki siz bir sey bulursunuz : yada yolcu tarafında soketler var ordan cekecegız
Ben bu şekilde bağladığımda sorun çıkmamıştı. Bir sorun olmamıştı, sadece cam açarken kaparken kısa süreli sönüyordu. Oda sorun değildi.
Ayrıca, şayet kapı döşemesini sökerseniz içerde kapı kolu ledin elektrik soketi var. Benimki 2012 model benimkinde vardı en azından. Elektriği oradan alınca hiçbir sorun kalmıyor. Ben şu anda bu şekilde kullanıyorum.
Olabilir ben sokmedim benim arac edition oldugu icin yoktur diye dusundum cunku arka kapida hoparlor kablolari bile yok en kisa zamanda sokup bakacagim belki vardir
Olabilir ben sokmedim benim arac edition oldugu icin yoktur diye dusundum cunku arka kapida hoparlor kablolari bile yok en kisa zamanda sokup bakacagim belki vardir