Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar aracıma kapı içi kırmızı led yaptırmak istiyorum nerde yaptırabilirim ya da elinden gelen bur üyemiz varsa hem mini bir buluşma yapalım hem de uygulayalım istiyorum
Merhaba arkadaşlar aracıma kapı içi kırmızı led yaptırmak istiyorum nerde yaptırabilirim ya da elinden gelen bur üyemiz varsa hem mini bir buluşma yapalım hem de uygulayalım istiyorum
Hocam Orhan arkadaşımız bu işin ustası oldu, müsaitse bir yerde buluşup yapalım. Hem de birer çay içeriz yarın.
Veya o müsait değilse arkadaşlarımızın tavsiye edeceği yerler olabilir, bu işi yapan. Orhan bu iletiyi okuyunca dönüş yap kardeşim, ona göre yarın çayımızı içelim, LED'i halledelim
Yok kardeşim inşAllah uyumayacağım ) zil teli kablosunu pazar günü temin edebilir mi bilmiyorum. Bende az biraz kablo var bakayım yeterse onu getiririm. LED de senin verdiklerin var.
O zaman yarın (pazar) 13.30'da gordion AVM'nin kapalı otoparkında buluşuyoruz. Eskişehir yönünden Kızılay'a giderken gordiona gelmeden önce petrol ofisi var (içinde vatan bilgisayarın olduğu) onun önünde buluşalım. Oradan beraber gireriz otoparka