Opel araçlarınızla ilgili olarak daha fazla kişiye ulaşabilmek ve diğer üyeler ile sohbet etmek isterseniz Whatsapp gruplarımıza davetlisiniz. Aşağıda ki bağlantı ile aramıza katılabilirsiniz.
https://chat.whatsapp.com/GTuhx9LJFT00mQvXnnqfLp
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ön konsola Ekran takmak için kaloriferi iptal ediyorlar, Peki iptal ettikleri kaloriferi napıyorlar onu anlamıyorum yazın veya kışın önden hava üflemeyince nasıl ısınıyorlar veya serinliyorlar??
bu araç ben diyim 2 siz diyin 3 senedir satılık eskiden acaip yüksek fiyat istiyordu şimdi daha ılımlı olmuş. Ederi bu bile değil bi bodykit bi jant takınca 15-20bin fiyat arttırıyorlar bu piyasada 16 ya versin öpüp başına koysun
Arka bagajı siyah yapması kötü olmuş eksozlar öyle tek yapsaymış güzel olurdu arka tampon çok kötü olmuş ama ön süper aracın içi zaten kaliteli çok güzel olmuş kapılara gelince yakışıyor bu modeline hatta bende düşünüyorum yaptırmak bu tek kapı benim 4 kapı yanlız tek kelimeyle mükemmel bi araç
bence abartmış güzel ama abartı ben olsam böyle harbi abartı bişey yapcak olsam gtc yi tercih ederdim yada honda yada leon zevk meselesi işte apaçhilikde burda