kamyonetteki vergiler

baymustang

Organizasyon Sorumlusu
Bilgi Girilmemiş
sağda soldan duyduğum kadarıyla combo olan aracım kamyonet diye geçiyor ve araca yaklaşık yıllık 600 ytl civarı veriyorum. hususi olarak çevirebilirmişim diye duydum. eğer çevirirsem 300 civarı imiş bende daha iyi bilgisi olan var mı

evet doğru

şartlar ne peki

şartları tam olarak bilmiyorum ama bizim Starex i emniyetten hususi olarak çevirmiştik vergi dairesi hususi olarak çevirmemiş kamyonet olarak vergilerini almaya devam etmiş Vergi dairesinde de hususi olarak değiştirdikten sonra geriye dönük fazla aldığı paraları tahsil etmiştik

şartları tam olarak bilmiyorum ama bizim Starex i emniyetten hususi olarak çevirmiştik vergi dairesi hususi olarak çevirmemiş kamyonet olarak vergilerini almaya devam etmiş Vergi dairesinde de hususi olarak değiştirdikten sonra geriye dönük fazla aldığı paraları tahsil etmiştik

abim zaman neydi o işlemi yaptırırken ya. bizim pazar arabası olarak kullandığımız 206 hdi van ı hususiye ceviremediğimiz için sattık 3 ay önce. kamyonetleri hususiye cevirmek yasaklandı dediler trafiğe gitiimizde. koltuk ve cam yaptırdığımızla kaldık..

bu konuyu iyice araştırmak lazım

sene 2006 dıydı trafikte hususi olarak çevirdiğimizde ama vergi dairesinde hususi olarak gözükmüyormış maalesef 2-3 ay önce onu düzeltip geriye dönük fazla alınan paraları tahsil ettik

sakat iş ...

sakat değil herşey resmi tabi şimdi noldu kanunlar nasıl bilmiyorum

starexte 2500 motor var bildiğim kadarıyla hususiye çevirince vergisi kamyonet vergisinden daha yüksek olmaz mı ???

Geri