kaloriferin erken çalışması için ne yapmalı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozgun41
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Valla süpermiş tam aradıklarım. Türkiyede hiç görmedim. Eski model aracımın arka camında rezistans yok. Bu alet o açığı kapatır. Tekrar sağı solu bir araştırsam iyi olacak. Emeklerin için sağol.

en azindan cama tutsan buzu eriti ;)

Savaş abi bu satıcıya özelden bir oruyum eğer istersen elinde başka var mı diye.

en azindan cama tutsan buzu eriti ;)
+ aracın içi de az da ısınır. Kaloriferi uzun süreli çalıştıramıyorum, çünkü kaloriferin fan motoru orjinal ve 6 volt. (araç sonradan 12 volta çevrilmiş)

evet yeniden vermis galiba.. onun icin yenisine baktim.. sendeki bitmis ;)
aslinda almanyada 35 liraya bile var önceden acilmis olsa idi konu getirdim..ebaya hala üyeyim.. ama yurt disi türkiyeye yollamiyorlar bunlar..hanim su an almanyada cumaya gelecek lakin ismarlasam yetismez..önceden bu konu acilmis olsa getirtirdim...mesela kendime aldirttim norton interent sekuryti 3 bilgisayar icin olanini 50 liraya burda birlisine 90 lira istiyorlar

Son düzenleme:
Kaloriferi sıcağa almıyorum bile

Valla kaloriferin önünü tamamen kapamayın diyorsunuz ama ben geçen kış motor daha çabuk ısınsın diye radyatörün tamamını kartonla kapatıp ıslanmasın diyede siyah naylonla çevirmiştim sonuç değişmedi termostatım sağlam olmasına rağmen 20 dakikadan önce kesinlikle önce ısınmıyor. Gideceğim yol 20-25 dakikadan uzunsa kaloriferi rahatsız etmeyi düşünmüyorum bile. Bizimkinin motoru konsept olarak ısınmaya karşı galiba:)

Son düzenleme:
intercoolerda var altta onuda unutmamak lazım kartonla kapanmaması gereken biyer :)

Geri