Kalitesiz Yakıt Satan İstasyonları Burda Deşifre Edelim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rapido
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kalitesiz Akaryakıt istasyonlarını budan deşifre edelimki daha fazla insanın canını yakmasınlar.

Bir kaç hafta önce kayınpederimin kendi arabasına (2001 Astra G) aldığı benzin kaçak çıktı.Nasılmı anladık?Rölantide aşırı bozukluk, tekleme, siyah duman, performans düşmesi v.s.
Arabanın bakımı falan yapıldı (benzin boşaltıldı, yakıt filitresi değişti, egr temizlendi, temiz benzin alındı), şu anda bir problemi yok.
Kayınpeder yakıtı sürekli aynı istasyondan aldığını ve bir kaç kere daha benzer problemleri yaşadığını söyledi.Ayrıca tamircide o istasyonun Suriyeden gelen yakıtı sattığını söyledi.

Bu istasyon Ankara'da, Ostim Yıldız Sanayi tarafından Batıkent'e gelirken (Başkent Bulvarı) sağda kalan OPET.
Kayınpeder yazarkasa fişini attığı için herhangi bir girişimde bulunamadık.

önce böle bı topıc ıcın tesekkurler dostum..su an canım yanmıs durumda aracım servıste yukarıda yazdıklarını hepsını yasadım ve en son kurum temızleme yapılıyor aracıma pis benzın ve kacak benzın kalıtesız benzın yuzunden oldu.. ben acık ve net kımseden korkmadan yazıyorum zeytınburnu sahıl yolundakı shellden son aldıgım yakıt yuzunden bu hale geldım...

Yeni Maltepe Çarşı\Migros yanındaki OPET ten almayın

Aynen kayınbabanızın aracındaki olayı 3 hafta önce yaşadık.
ANKARA lı üyeler BU OPET lerden uzak duralım.HATTA KOÇ Grubuna e-mail atalım.
Ankara dışındaki arkadaşlardan da benzeri tecrübeleri yazmalarını dileriz.
EGR valfi 300 YTL. faturasını bu metropol çakallarına ödetmeliyiz!

Opet lerin genelinde var bir sorun galiba;

Buradaki opette kaçak benzin yakalattı ve kapatıldı.

Opet postacıoğlu Gaziantep

istanbul yolu ankara istikametine giderken şaşmazı gecince jav pet var petrol ofisi en ufak sorun yaşamazsınız arkadaşlar. sürekli oradan alırım lpg olsun benzin olsun.

Batıkent tarafı için en güvenilir benzin: yıldız sanayiden gimata doğru giderken atisan girişine gelmeden önce ilk Total.Burası Total' in kendi istasyonu ve arada şirket yok.Doğal olarak hile ihtimalide çok düşük.Yıllardır arkadaşlarca oradan alırız ve en ufak sorun yaşamadık.
Markadan daha çok işleten firmanın güvenilirliği önemli o yüzden istasyonu yanımak daha önemli.

Geçmiş Olsun

geçmiş olsun ankarada genelde belli yerlerden aldıgımız için böle bişey yaşamadık ama uzun yolda özellikle mersin adana baya zarar verdiydi bizim arabayada :)

Ankara'da iken genellikle İskitler de İtfaiyenin karşısındaki Opet'ten benzin alırdım. Yıllardır Opet'ciyim hiç sorun yaşamamıştım. Bilmediğim yerlerden benzin almak zorunda kalırsam az almaya dikkat ederim.

Bu istasyonlar zam geldiğinden hani yarından itibaren falan denilir ya beklemeden hemen yansıtırlar akaryakıt fiyatlarında indirim olsa (geçen yıl birkaç kuruş inmişti, nerde o günler) asla yansıtmazlar. Çoğu iyi de kazanıyor ama ah o açgözlülük yok mu? Hep daha fazlasını kazanayım, insanlar ne sıkıntı çekerse çeksin. Ne diyelim sana geçmiş olsun onlara da nalet olsun...

arkadaşlar alınterini bilen arkadalar varsa o yol üzerinde opet var. oranında ne benzini ne hizmeti beş para etmez. bundan yaklaşık 3-4 yıl önce renault 19 marka aracımıza 40-50 ytl arasında benzin aldık ve ertesi gün ramazan bayramıydı araba ertesi sabah çalışmadı. neyse daha sonra ite kaka arabayı çalıştırdım ama siboplar iptal 2 sibop çalışıyor 2 si eğilmiş. adamlar solvet katmışlar ama fazla kattıklarından olan bize oldu.o zaman 250 liraya mal olmuştu tabi silindir kapağıda taşlandı. mahkemeye felan verelim dedik ama daha önce verenlerde kazanamamış adamların dayısı var sonuçta bastırmışlar davayı bizde uğraşmadık.aklınızda bulunsun ordan benzin almayın arkadaşlar...

Geri