Kalitesiz Yakıt Satan İstasyonları Burda Deşifre Edelim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rapido
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar kim ne derse desin şu anda en iyi yakıt shell'dir totaldan alan arkadaşlar hem fransızlara para kazandırıyorlar hemde iyi yakıt aldığını sanıyolar madem arabanızı çok seviyosunuz shell'den şaşmayın o zaman ayrıca dizel arabalar için yeni çıkan yakıtlarıda var çok süper bi teknoloji kesinlikle dizel arabası olan insanların arada bide olsa onu atmalarını öneriyorum...

ankaradaki test ettiğim temiz benzin istasyonları özellikle LPG konusunda
istanbul yolu batıkent istikametine giderken mavi bilgisayarı geçince sağdaki shell istasyonu
sıhhiye köprüsü üzerinden maltepe istikametine geçince sağdaki petrol ofisi
şaşmaz kavşağı shell istasyonu
Kolej ahmetler shell istasyonu (şirketin kendisinindir)
Bilkent real kavşağı shell istasyonu (şirketin kendisinindir.),
Ostim yıldız sanayiden gimat istikametine geçerken ilk sağdaki ilk total istasyonu (ki otomatik yıkamada aracımın tavanı ezildi direk 2 defa söyletmeden kendileri masrafı karşıladı müdürü bünyamin bey çok ilgili birisi)
Gimat kavşağı shell istasyonu

bu istasyonlar yolunuzun üzerindeyse mutlaka buralardan aracınızın karnını doyurun.Onun dışındada temiz istasyonlar vardır.Ancak bildiklerimi paylaşmak istedim.

Yolda kalmamanız dileklerimle ...

??????????????

Son düzenleme:
ben hemen karşısında oturuyorum o benzinliğin...gerçekten kalitesi kötü...lpgsi dışarıya göre çok pahalı...bi kerede yalan söylediler zaten...benzin bitmişti yolda kalmıştım...gittim ordan bidonla yok vermeyiz 24 saat kamera kayıtlarımız filan incelenio dediler...sonra komşu orda birini tanıyomuş...gittik hiçte öyle bi dava yok sıcak samimi hareketler bir anda izlenme filan yok oldu...aldılar koca bidonu göstere göstere doldurdular...kaçak kullansalar şaşmam yani!

tanıdık olduğundan rahat rahat vermiştir yoksa benzin satışı bidona kesinlikle yasaktır mazot aynı değil onu satabilirler ama benzin alman için önce karakoldan belge alman şart denetleme için bidonla adam gönderiyolar adam seni tanıyosa verir ama tanımıyosa vermez ;) ;)

Tüpraşda vakit geçirmiş biri olarak. her markanın aynı oldugunu belirtmek isterim. hepsi tüpraştan çikiyor zaten. ama diceksiniz o zaman niye boyle farklar var. Fark benzinde degil benzincide. içine ya bilmem ne karistirirlar. ya baska bisey katarlar. yok şöyle yaparlar derken benzini mahvederler.
bu yüzden en iyi benzin su markadadır demek pek dogru olmuyor. atiyorum ankaradi shell iyi iken doguda bir yerde kötü olabilir. siz kendi güvendiginiz yerden benzin alirsaniz. en iyisi odur zaten. olabildigince en safını bulun yeter..

ankaradaki test ettiğim temiz benzin istasyonları özellikle LPG konusunda
istanbul yolu batıkent istikametine giderken mavi bilgisayarı geçince sağdaki shell istasyonu
sıhhiye köprüsü üzerinden maltepe istikametine geçince sağdaki petrol ofisi
şaşmaz kavşağı shell istasyonu
Kolej ahmetler shell istasyonu (şirketin kendisinindir)
Bilkent real kavşağı shell istasyonu (şirketin kendisinindir.),
Ostim yıldız sanayiden gimat istikametine geçerken ilk sağdaki ilk total istasyonu (ki otomatik yıkamada aracımın tavanı ezildi direk 2 defa söyletmeden kendileri masrafı karşıladı müdürü bünyamin bey çok ilgili birisi)
Gimat kavşağı shell istasyonu

bu istasyonlar yolunuzun üzerindeyse mutlaka buralardan aracınızın karnını doyurun.Onun dışındada temiz istasyonlar vardır.Ancak bildiklerimi paylaşmak istedim.

Yolda kalmamanız dileklerimle ...

dostum kesinlikle yanlış tespitte bulunmuşsun ve insanlarıda yanlış yönlendiriyosun bu konuda senin sölediğin istasyon içerisinde katkı maddesi atılarak çoğaltılmış yakıt bulunan istasyondur lütfen yanlış bilgi vermeyelim bu konuda... ankarada gönül rahatlığıyla yakıt alabileceğiniz yerler samsun yolu PO-JAV (jandarma asayiş vakfı siteler kavşağına gelmeden), İstanbul yolu PO-JAV (jandarma asayiş vakfı ankara istikametine giderken carrefour kavşağına gelmeden 500 m. önce, eskişehir yolu Reis Petrol-Shell daha çok varda hepsini yazarsak işimiz var :)

Tüpraşda vakit geçirmiş biri olarak. her markanın aynı oldugunu belirtmek isterim. hepsi tüpraştan çikiyor zaten. ama diceksiniz o zaman niye boyle farklar var. Fark benzinde degil benzincide. içine ya bilmem ne karistirirlar. ya baska bisey katarlar. yok şöyle yaparlar derken benzini mahvederler.
bu yüzden en iyi benzin su markadadır demek pek dogru olmuyor. atiyorum ankaradi shell iyi iken doguda bir yerde kötü olabilir. siz kendi güvendiginiz yerden benzin alirsaniz. en iyisi odur zaten. olabildigince en safını bulun yeter..

evet kesinlikle Türkiyeye gelen yakıt tüm markalar aynıdır bunların içine katkı maddesi atılır shell iyi madde kullanır pahallıdır kullandığı madde ve kesinlikle sürekli kontrol ederler atmayan bi firma olduğu an işi bitmiştir opetde iyi bi madde kullanır ama atmayan firmaların üstüne gitmediğinden kullanmamaktadırlar çoğu kendinize bi yer belirleyin ve sürekli ordan alın yakıtınızı bölelikle fazla zarara uğramamış olursunuz :D :D

dinlenme tesislerindeki benzinciler güvenilir denilebilir. hele birde oteli olan yerlerdeki.

Geri