Kalitesiz Yakıt Satan İstasyonları Burda Deşifre Edelim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rapido
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Adamların günahını almışız. Özür. Sanayiye gittim, Arıza ateşleme bobinindenmiş...Bobin değişti ve düzeldi. Benzinle ilgili bir sıkıntı yokmuş.

allah allah...
rifaz abim...sen yapmazdın bööle hatalart yahu...
çabuk kendi " zafira " topic'ine dön...

istanbulda Rahatça Mazot Aldıgım Yerler;Atakoy opet,Topkapi bp,B.koy bp Veli efendi Bp,Y.koy Havalimanı Shell,Floryada 2 Shell.Bpnin Mazotu Digerlerine Göre Daha iyi Performans olarak.Benzini ise Devamlı olarak Atakoy Opetten alıyorum.Shelldende aldığım oluyordu yolum düşerse ozamanlar problem yoktu.Şimdi Sadece Mazot Alıyorum.

Ankaralı forum üyelerine bir sorum olacak ostüm metro istasyonunun oradan karşıyaka mezarlığına giden bir yolun üstünde sol tarafta bir opet daha var. Oranın akaryakıtı nasıl sizce oradan almaya değer mi?

ARKADASLAR OSTİM DE MAKRO MARKETİN ALINDAKİ OPET DEN BENZİN ALDIĞIM ZAMAN ARABANIN MOTORUNUN SESİ VE ÇALIMASI DEĞİSİYOR. SİLKELENİYOR, ÇEKİS DÜSÜYOR.

BUGUN JAVDES DEN ALDIM PO 100 PUAN.
BEN DE ARABADAN ŞUPHELENİYORDUM NİYE MOTOR SARSILIYOR DİYE. BENZİNİ DEĞİSİTİRDİM CANAVAR GİBİ OLDU ARABA KENDİNE GELDİ

DUYDUĞUMA GÖRE OSTİM CİVARİNDAKİ BENZİN İSTASYONLARI SOLVENT KARIŞTIRIYORMUS VE BU YAPIKLARI AYYUKA ÇIKMIS. HEPSİDE DENETİM GECİRİYORMUS SON ZAMANLARDA.

allah allah...
rifaz abim...sen yapmazdın bööle hatalart yahu...
çabuk kendi " zafira " topic'ine dön...

Seni de sağda solda görüyorum. Hııı, cıss, sen de dön bakayım zafiraya.:mad: Uçmaya fazla alışmışşın bakıyorum.

coban ceşme opet benzınde rezalet adamlar ya

önce böle bı topıc ıcın tesekkurler dostum..su an canım yanmıs durumda aracım servıste yukarıda yazdıklarını hepsını yasadım ve en son kurum temızleme yapılıyor aracıma pis benzın ve kacak benzın kalıtesız benzın yuzunden oldu.. ben acık ve net kımseden korkmadan yazıyorum zeytınburnu sahıl yolundakı shellden son aldıgım yakıt yuzunden bu hale geldım...
yaa bende şüphelendim ordan senin aldığın zamanlarda çekiş daha zayıf geliyordu benzin dolduran tipleri flnda gözüm tutmamıştı..bu aralar daha iyi ama yakın diye ordan alıyorum sürekli bi sorun yok ..senin yazını görmemişim ben ama bi daha almam..yedikule surların karşısındaki shellden almak lazım çok iyidir orası yıllardır alırım..çalışanda var tanıdığım

havalımanındayım yesılkoy havalımanı shellden yandakı arkadasım aldı aracı bozuldu sansızmana kadar vurdu olay 1800 ytl ye mal oldu...bılgınız olsun bılmıyorum ama bana opet daha ıyı gelıyor...en kötu bp den almak gerekıyor yanı soruyorum burdakı mıllet hep bunları sölıyor

orasıda yaparsa nerden benzin alıcaz :(

ido deniz otobüsünden yalovada çıktıktan sonra bursa istikametine giderken şehirler arası yolun başlangıcında sağda çok işlek bir shell var orası hakkında bilgisi olan arkadaşlar varmı

vallahi arkadaşım yakıt konusu çok sorunlu ben dizel kulanıyorum shellden alıyodum yaf orası bile bozuk cıktıı tekleti arabayı allahdan motor yemedii bilmiyorum da türkiyede yakıt çok büyük sorun kaçak hep yaff sen ne yapasın ben ne yapamm
-----------------
yavuz kılıçaslan

Genelde sanayi bölgesindeki aky.istasyonları temiz yakıt satar,bu olaya şaşırdım.Ben ostimde oturuyorum bundan sonra dikkat ederim.

Geri