Kafam karıştı

ayilmaz_28

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar;

2000 model vectra 1.6 16v gl aracım var, aracımı satılığa çıkardım ve çok acayip teklifler aldım.Aracın özellikleri abs, analog klima, çift airbag, 4 cam otomatik, elektrikli dikiz aynaları v.s 17.500 lira yazmıştım ama çok düşük rakamlar teklif ettiler bende sinirlenip yayından kaldırdım, acaba bu aracın piyasası nedir, benmi rakamı yüksek yazmışım yoksa insanlar bedava almanın peşindemi?

Yorumlarınızı bekliyorum saygılar.

aslında rakam cok degılde bıraz daha aşagıya cekebılırsın 15,5 16,5 arası hakkı pıyasasıda o zaten. millet beleş almanın peşinde üstadım.

bence uygun fiyat 17.500 isteyip 17.000 civarına satabilirsiniz eğer aracınız temizse tabi..

aslında rakam cok degılde bıraz daha aşagıya cekebılırsın 15,5 16,5 arası hakkı pıyasasıda o zaten. millet beleş almanın peşinde üstadım.

Tam aklımdaki fiyat 16.500 civarı veren olursa satacağım, ama böle saçma sapan teklifler gelince insanın morali bozuluyor, aracı şahinle doğanla kıyaslayanlar bile var.

Aracın 3. sahibiyim, değişen yok ama lokal boya var 3 parça.1 yıldır bende daha evvel amcamda idi zaten.

Son düzenleme:
ya benim ilk aracım corsa 1.4 1998 modeldi 8.000 lira veren oldu :D adamı dövüyordum bide ısarar ediyor :D

ben 11.000'e sattım. moralinizi bozmayın..

Piyasa mezarcı dolmuş. Geçenlerde öylesine internete vermiştim inanın 18 bin vereyim diyenler bile oldu.

Saolun sanal destek oldunuz :)

Aslında aracımdan çok memnunum, satmaktaki amacımda model yükseltmek istediğim rakamı alamasam satmam durur garajda, sırtıma çıkmıyoya :)

Eve gidince burdan bi ilan vereyim belki kıymetini bilen biri bulunur.

Son düzenleme:
Piyasa mezarcı dolmuş. Geçenlerde öylesine internete vermiştim inanın 18 bin vereyim diyenler bile oldu.

İnsanlar ticaret adı altında resmen hırsızlığa çıkmışlar, geçen hafta pazarda ne kadar kopuk varsa toplanmıştı, uyanık olmasan o an arabayla beraber kaldırıyolar adamı.

o fiyatlari verenler üc kagitci galericilerdir...ee ucuza kapatip kaziga satacak da :D

bence 16.000 iyi fiyat. gl olması fiyatı biraz düşürüyor.

Geri