Kafam karıştı

Hiç kafanıza takmayın bu tarz şeyleri bundan 5 6 ay kadar önce mercedes 190 e ilanı vermiştim ne cevap lar hemde nasıl

9500 istiyorduk araca biz onu 8750 ye verdik mşllete kalsa 6500 7000 veriyordu

sürekli bu işi yapan kişiler acil paraya ihtiyacı olan insanların araçlarını değerinden çok daha düşük fiyata alıp üzerine 4-5 lira ekleyerek satıyorlar. siz onlara aldırış etmeyin aracınızın fiyatı zaten ortada, eğer aceleniz yoksa bekleyin, az bir pazarlık payı ile mutlaka aklınızdaki rakamı teklif eden çıkacaktır. ben istediğim fiyata satmak için 3 ay beklemiştim sizde bekleyin aceleniz yoksa

Millet akbaba gibi oldu, tepesine binecek leş arıyor :(.

Hiç acelem yok, bedava verilecek malımda yok, yaza kadar yolu var değerini bilen biri mutlaka çıkar, o yüzden sıkıntımda yok.Bugün aynı kişi 2 defa aradı 15000 nakitim var biniciyim gel el sıkışalım dedi, yok arkadaş dediğin rakama vermem dedim hayırlı günler deyip kapattı, 10 dakika sonra yine aynı kişi 15500 nakit veriyorum dedi, aynen şunu söyledim, bende bedava mal yok arkadaş acelem yok çok şükür sıkışıkta değilim ayrıca siz gibi galericiye satmıyorum dedim, anladı galerici olduğumuzu deyip kapattı telefonu :))

Yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum arkadaşlar...

Ölücüler çok piyasada siz moralinizi bozmayın ...

Ölücüler çok piyasada siz moralinizi bozmayın ...

Haklısınız burdan aldığım yorumlar içimi ferahlattı, Bülent bey memleket neresi acaba?

Ben 1.4 99 model sienayı 10.250 ye sattım sizin fiyat vectra için yüksek sayılmaz

Hayırlısı talibi çıkacakmı bakalım.

Geri