Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kadın annedir, bence böyle bir kıyas yanlış zira kadın ve erkek birbirlerini tamamlayıp bütün olurlar; erkek veya kadın üstün diyemeyiz zira birinin eksikliğinde diğeri zaten yarımdır...
ALLAH erkeği birçok bakımdan üstün yaratmıştır kadının yanında...Ziraa kadının ayrı bir değeri vardır dinimizde.''Cennet annelerin ayaklarının altındadır'' hadisi bunun en güzel örneğidir.Bence böyle ayrıştırmalar doğru yol değil.Erkeğin ''ataerk'' yapısı...Kadının ''ana'' kavramıyla çatışmamalı...
hortlamaya birazda ben yardımcı oluyum
kadın erkek eşittir denir ama çogu zaman kadınlara öncelik verilmez sen yapamazsın sen beceremezsin elinin hamuruyla erkek işine karışma diye erkek üstünlüğünden bahsedilir.
diğer bi durum ise annelerimiz olmasa bu günlere kimbilir ne zorluklarla gelecektik her bayan birer anne adayı oldugu gibi cennette ayaklarının altındadır bu yüzden sen üstünsün ben üstünüm olayı olmamalı..
kadının üstün oldugu durumlar oldugu gibi erkeğin üstün oldugu durumlarda var..bu yüzden erkek ve ya kadın üstündür diyemiyorum herkes eşittir