Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
slm arkadaşlar aracın içine motor bölümünden kaputun altından kablo sokmam gerekiyo aa ben geçirecek bir delik bulamadım sizce asıl ve nerden geçirmeliyim
Astra g için pedalların üst tarafında(biraz yukarda kalıyor) bi tane plastik bir tapa var.1cm çapındaonu çıkartırsan motor böümü gözüküyor.dikaktli bakarsan görürsün.bende amfi için kabloyu o tapanın içinden aldım.yanlız o nu çıkartırsan o kısmdan içer,ye su girebilir.en güzeli o tapayı ortadan kablo geçecek kadar delmek..bölece su alma riski en aza iner
ya bende baktım ordan kabloların geçtiği bir yer var ama çok sıktı kablo geçiremedim sizin tarif ettiğiniz yere de bakıcam pedalların sol tarafımı debriyajın üstündemi
ben amfi taktırırken sert bir kablo yardımıyla icebreaker'in dedigi kısımdan guc kablosu gecirmisti teypci. bilginize... sadece kabloyu gecirmeye calisirsaniz zorlanırsınız sanırım