Kabin içi Sesler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Navaron
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Navaron

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar, ben arabanın sol kapı içini defalarca söktüm ordan bi ses geliyodu, kapattıktan sonra komple ses gelmeye başladı yani gıcırtı falan bu plastik ayaklarla geçmeli ya sıkıştırma gibi bi şans yok bide göğüslük kısmından hafif sesler geliyo, e koltukta da var bi gacırtı servisteki arkadaşlar neler yapıyosunuz bu tip sorunlar için. Bu sesleri nasıl engelleyebilirim???

ii yalıtım malzemeleri kullanarak (dosemeciden temin edilebilir) sorununu cozebilirsin.

türki ye yolları işte ister istemez araçlardan iç aksam sesi gelmeye başlıyor.Bence tektek dinleyip elden geçirmen en güzeli.Ustaya gitsen sana ses yok der:)

RespecT' Alıntı:
türki ye yolları işte ister istemez araçlardan iç aksam sesi gelmeye başlıyor.Bence tektek dinleyip elden geçirmen en güzeli.Ustaya gitsen sana ses yok der:)
+1

RespecT' Alıntı:
aynen dediğin gibi cevap normal abi; aslında sol kapıyı sökmüştüm ordan gelen sesi şu plastik tırnaklı parçalar varya onları yenileyerek giderebilirim diye düşünüyorum, bakalım bi sorayım bu gün varmı onlardan. Teşekürler

arkadaşım aracım modeli sölersen yardımcı olurum
eğer kapı camı yarı acıkken sesler geliyor cam mekanizması yağlanması gerek
eğer daha önce onarım yaptırdıysan cam mekanizmasıyla ilgili
aleminyum percin kullanıldıysa esneme yaptığından ses yapacaktır
çelik percinle değiştirirsin
ses geçmezse bana dönersin

spaceghost' Alıntı:
arkadaşım aracım modeli sölersen yardımcı olurum
eğer kapı camı yarı acıkken sesler geliyor cam mekanizması yağlanması gerek
eğer daha önce onarım yaptırdıysan cam mekanizmasıyla ilgili
aleminyum percin kullanıldıysa esneme yaptığından ses yapacaktır
çelik percinle değiştirirsin
ses geçmezse bana dönersin
evet camı yarı açtığında öle bi ses geliyor nasıl yağlarım bu cam mekanizmasını peki

Ya bu kabin içi ses türkiyede bu yollar varken daha çok gelir daha da çok can sıkar..ben öyle durumda müziğin sesini biraz daha açıyorum sorun halloluyo:)

camı yarıya kadar açınca benden de cızırtı sesi geliyor. Birde cam açıkken kapıyı sert kapattıklarında sanki cam kırılacak gibi geliyor. içim gidiyor. ne yapmalıyım. kendim halledebilir miyim?

Bende de...

camı yarıya kadar açınca benden de cızırtı sesi geliyor. Birde cam açıkken kapıyı sert kapattıklarında sanki cam kırılacak gibi geliyor. içim gidiyor. ne yapmalıyım. kendim halledebilir miyim?

:good: :good: Ayne dert.Sağ ön kapıyı, camı tam açıkken kapatınca ses var.

Geri