junyan marka angel 250 ytl !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Chatin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Chatin

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
bu fiyata bu far takımı nasıldır.. mercekleri kotu diye duymuştum fk olmadıkca alma diyorlar ama sizlere bir sorayım dedim.

biraz ucuz gibi geldi :confused: junyanın çok kaliteli olmadığını duymuştum ama orjinal olmadıktan sonra çok fazla kalite farkı olmaz yan sanayi ürünler arasında ama garanti işine dikkat et bi sorun olursa elinde kalmasın:good:

aksarayda 280 300 falan diye duymuştum.. normal fiyat yani
daha bunun zenon kiti falan var.. 500 e patlıyo bu angel işi en az

xenon kit de 150 papel dostlar garantilisi.. far ın garantisini sordum bakalım ..

bende junyan vardı xenon takınca erime yaptı. konu açmıştım. tavsiye etmem inan iadesini 1,5 ayda aldım. ve şuan satmak için bir arkadaşa verdim. eger junyan ve diğerlerini alacaksan xenon kesinlikle kullanmayacaksın. Zaten kutusunda kullanmaman gerektiğini belirten yazı var.
250 ytl vereyim sana kutusunda sıfır ama kesinlikle xenon ile kullanmaman gerek

msn den ulaşabilirsin

resim olsa fena olmazdı

fk yada depo al için rahat olsun.

bende junyan almayı dusunuyordum

Bende Junyan alacağım ayrıca Xenon.da sıkıntı olmaz diye garantide aldım servisten...

valla xenon ile eridikten sonra yemişim o junyan ı.. derken arkadaşın biri fk farımı xenon kararttı diye bir mesaj atmış ve şuan ablak oldum direk. sanırım ben şu damperli cam denen hede den kestireyim olsun bitsin arkadaş bu ne far mş ne çileymiş..

Geri